Mijn verjaardagscadeau: Sony Cyber-shot DSC-W650 HD

Met een slaperig hoofd werd ik gisteren wakker. Moest m’n vriend nu al naar werk? Ik had het gevoel erg kort te hebben geslapen en wilde me eigenlijk weer omdraaien. Totdat ik een beetje duffig naast me keek en een kus & pakje op mijn schoot kreeg geworpen. ‘Gefeliciteerd lieverd maak je cadeautje maar open!’ Hij had om 00:00 zijn wekker gezet om me precies op 1 Maart mijn cadeautje te geven. Met mijn slaperige hoofd maakte ik het cadeau open en..


93dsc07218.jpg


90dsc07220.jpg

98dsc07221.jpg

82dsc07222.jpg

EEN NIEUWE CAMERA !

Ik ben er echt super blij mee zoals je wel kunt voorstellen. Onze oude camera hebben we namelijk al een tijdje en gaat mankementen vertonen. Deze camera kan ik dus mooi gebruiken bij de jurk passen en onze tripjes die nog komen gaan. Ontzettend bedankt lieverd!

Verder wil ik iedereen bedanken voor de lieve felicitaties via mijn blog, Twitter, Facebook, sms, telefoon en via kaartjes. Ik voelde me echt jarig!

About the Author

35 Comments

Nicole

Wat super leuk zeg, een nieuwe camera!! En wat lief dat hij een wekker had gezet! Zo leuk zeg!

Reply
nicole

Wat lief zeg. En speciaal om je om precies om 0.00u wakker te maken. En met zo’n cadeautje helemaal. Veel plezier er mee.

Reply
joten

onvoorstelbaar!!! sedert je het zondag op twitter gezegd had had ik me voorgenomen voor deze éne keer (ik vergeet zelfs mijn eigen verjaardag!!!) iemand zijn verjaardag te onthouden en eens op tijd proficiat te wensen…heu, bij deze 🙂
en een prachtig toestel, ‘k heb ook al een jaar of 5 een sony cybershot met een carl zeiss lens, een ouder model natuurlijk, maar heel gemakkelijk in gebruik en echt goed!
veel succes ermee!

Reply
Michelle

Alsnog van harte gefeliciteerd! 😀 een mooi cadeau, veel plezier ermee 😉

Reply
EsZ

Wat lief van hem! Mijn vriendje slaap altijd al om 00.00 uur en feliciteerd me dan in de ochtend. Ik feliciteerd mezelf dus maar midden in de nacht, haha..

Reply
Diana

Nou daar wil je wel wakker voor gemaakt worden, toch?! Prachtig, heel veel plezier ermee.

Reply
Elisabeth

dat is nog eens een mooi cadeau, geniet er van. En ik kijk uit naar je foto’s met je nieuwe camera. 🙂

Reply
Marrit Postma

Oh wat leuk! Mijn vriendin en ik bleven op mijn verjaardag wakker tot 00.00 en toen feliciteerde zij mij, en daarna kreeg ik nog een sms van een andere vriendin.

Reply
Nicole

Wat een lief cadeau en hoe lief dat hij het precies op die tijd gaf! Laat je foto’s zien die je ermee maakt? Want ik zoek ook nog naar een nieuwe camera al ben ik nooit zo weg van Sony omdat er een heel ander SD kaartje in moet dan bij alle andere….

Reply
SAS

De foto’s zijn met de oude camera gemaakt. Dit is wel een goed toestel (je merkt het verschil met onze oude camera) met HD kwaliteit. Het oude SD kaartje van de vorige paste ook in dit toestel.

Reply
Annet

Ahh wat lief dat hij speciaal de wekker heeft gezet ^^ Leuk cadeau waar je nog heel lang plezier aan zult beleven!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *