Blog

De resultaten van de poll

Een tijdje terug kwam ik met de vraag: Wat jullie de leukste categorie(ën) vonden op mijn site. Er werd volop gestemd (heel erg bedankt hiervoor!) en ik kreeg erg leuke reacties erop.

De resultaten die ik heb verwerkt op 28-02-2012
(online) geshopt: 7 stemmen
Bride-to-be: 19 stemmen
Challenges: 8 stemmen
Dagelijks leven: 21 stemmen
Hersenspinsels: 9 stemmen
Home Sweet Home: 12 stemmen
Lijstjes & stokjes: 8 stemmen
Deze week in foto’s: 12 stemmen
The Awesome List: 8 stemmen
Boeken: 13 stemmen
Films, tv & youtube: 5 stemmen
Poezenliefde: 6 stemmen
Reizen en uitstapjes: 9 stemmen
Terugblik: 3 stemmen
Jaaroverzichten: 3 stemmen


Zoals jullie zien zijn op Dagelijks leven & Bride-to-be het meeste gestemd. Hoewel deze poll geen invloed heeft waarover ik schrijf en hoe ik schrijf heb ik wel een paar veranderingen toegepast.

Zo heb ik de categorie ‘t werkende leven verwijderd en deze berichten naar Dagelijks leven verplaatst. Daarnaast is de categorie Media verdwenen waar ook maar 3 berichten in stonden. Deze heb ik onder gebracht in andere categorieën. Ook lijkt het mij een uitdaging wat te doen met de categorieën met de minste stemmen, om deze weer nieuw leven in te blazen.

Verder ben ik de afgelopen dagen druk bezig geweest met deze layout en wat kleine aanpassingen aan mijn blog. Heerlijk om zo lekker te knutselen. Wel kunnen er dus nog wat foutjes in zitten, dus mocht je wat raars tegenkomen.. ik ben nog druk bezig!

0

15 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *