Terugblik 2011

Een post die ook elk jaar terug komt op 31 December: een terugblik op 2011. Dit jaar ga ik het anders doen dan vorige jaren. [ Zie hier Het jaar 2009 & Het jaar 2010 ]


{ Ayla een aantal dagen oud }


Het jaar begon met mijn baan wisseling. Gelukkig kwam ik een ontzettend leuke baan tegen (met daarbij mijn gevoel volgen en geluk hebben) Ik zit nu meer op mijn plek dan ooit en ben echt dankbaar dat ik dit heb mogen mee maken. Het was eng, maar sommige dingen zijn daardoor alleen maar mooier. Het is 1 van de beste stappen die ik heb gemaakt. Daarbij kon ik dit jaar een jaarcontract tekenen.

Wij kregen een nieuw gezinslid erbij, onze kitten Ayla. Nog steeds ben ik super blij met deze goede keuze. Het is een lieverd en Yara en Ayla zijn echte vriendinnetjes geworden.


We waren veel aan het klussen in huis. Zo hebben we onze extra kamer opnieuw geverfd, de woonkamer opnieuw ingericht, onze badkamer verbouwd en onze slaapkamer opnieuw geverfd en een nieuw bed erbij gekocht.

Ook waren wij bezig met onze trouwdag. Nadenken over hoe we het allemaal willen hebben en voor al veel informeren. Ik heb al vele super leuke ideeΓ«n voor ons trouwen. Het eerste item is aangeschaft: mijn bruidsschoenen. 2012 wordt sowieso mooi, aangezien we dan een datum gaan kiezen voor de mooiste dag van ons leven.

Gingen wij naar Londen en hadden 3 weken vakantie. Echt beide was het heerlijk. Londen is een super mooie stad waar ik zeker nog eens terug wil. Verder lekker genoten van de vrije dagen.

{ In het Hyde Park in Londen }Verder had ik ik een gezellige High-tea met mijn nicht, verscheen er een nieuwe 30 days challenge op mijn blog, kwam eindelijk Harry Potter tot een einde, keek ik Criminal Minds vanaf Seizoen 1 weer, lachte ik me een breuk bij Jeff Dunham, genoot ik bij Pirates 4, werd ik blij van mijn nieuwe categorie The Awesome List, ontdekte ik opnieuw The Sims, heb ik negatieve mensen uit mijn leven verwijderd op alle soorten manieren, maakte ik een account bij Facebook, waren wij 4 jaar bij elkaar en had ik een ontzettend leuke fotoshoot met een vriendinnetje, had ik een buik-probleem en kocht ik een super leuke telefoon, kwam ik erachter dat musicals niets voor mij zijn, genoot ik van de laatste cd van Westlife, had ik nog een leuke date met m’n nicht, bestelde ik een fotoboek voor Londen, kreeg ik vele leuke dingen voor de kerst en keek ik vele leuke films en las ik heel wat interessante boeken.

En dit jaar heb ik van de 100 doelen op My Life List 50 doelen behaald. Ik ben dus op de helft.

Bedankt 2011 voor dit mooie jaar!

21 reacties op “Terugblik 2011

 1. Je hebt zo te zien een mooi jaar achter rug en dan te bedenken dat 2012 nog mooier wordt! Veel plezier bij de voorbereidingen van je bruiloft!

 2. Als ik het zo lees was 2011 een leuk jaar voor je. Ik bezoek je blog voor het eerst en het is leuk om te lezen dat je met een “My life list” bezig bent.
  Ik start zelf met Day Zero en ik heb 101 doelen vast gelegd die ik de komende 1001 dagen wil behalen.
  Ik wens je een gelukkig en mooi 2012!
  Groetjes,
  Kaatje Kakel.

 3. Leuk verslag! Leest lekker weg. En wat heb je een leuke telefoon en leuke fotoshoot met je vriendin gehad! Het beste voor 2012. x

 4. Oh, die kitten is zΓ³ schattig πŸ™‚ Fijne jaarwisseling, dat 2012 nog memorabeler mag worden! (Vast wel, met jullie trouwdag in het verschiet ;))

 5. Wat een ontzettend mooi jaar heb jij gehad. Weet nog wel dat je paar keer flink ziek ook was en ik hoop dat je dat niet in 2012 niet nog eens mee maakt. Ik vind je poesje nog steeds zoooo cute.. πŸ˜€

  Ik wens je alvast een heel fijn 2012.. ^^

 6. Leuk gedaan & leuk om te lezen πŸ™‚
  Ik wens je een fijne jaarwisseling en heel veel goeds in 2012! (hartje)

 7. Wat een mooie punten! Leuke foto’s ook. En je eerste bruid item
  Is aangeschaft.. Ik ben zo benieuwd naar je vorderingen en hoe het bij jullie allemaal gaat lopen!

 8. Erg leuk gedaan! Hele mooie momenten om op terug te kijken. Daar kun je weer lekker op teren hihi!
  Wat betreft de baanwissel vind ik het ontzettend stoer dat je voor jezelf hebt gekozen en je geluk & gevoel achterna bent gegaan. Dat heb ik tijden geleden ook gedaan (van een baan weer volledig naar school) & dat is mijn beste keus ooit! Mooi om te lezen dat we daar overeenkomst in hebben. Meis een hele fijne jaarwisseling gewenst & zeker weten tot in 2012!! (love)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *