The Awesome List: Lazy Sunday

kopjes theeknutselen aan blogbewerken van de foto’s van de fotoshootgenieten, aangezien ik een drukke week voor de boeg krijgnieuwe blogs ontdekken en deze in mijn FeedReader plaatsenknuffelkonten Yara en Ayla die continu op schoot liggeneindelijk rust in mijn hoofd en duidelijkheideen ‘wat-ga-ik-meenemen-lijstje’ maken voor LondenThe Sims sinds lange tijd weer eens spelenlieve emailtjes krijgenLighthouse op repeat hebben staanje écht thuis voelen in huisgenieten van een lange douchewakker worden en beseffen de hele dag nog vrij te hebben

0

Misschien ook leuk om te lezen...

23 Comments

  1. Heerlijk he, om een zondag gewoon niks te doen. Je hebt een lekkere luie dag gehad.
    Succes deze week, aangezien je een drukke week voor de boeg hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *