”You are so great, i love you.” – klik op het plaatje voor het filmpjeHet zonnetje dat naar binnen schijnt * onderaan het boodschappenlijstje een berichtje vinden van je vriend * dat ik binnenkort in het bezit ben van dit & dit * oude liedjes opnieuw ontdekken * Een halve dag maar hoeven te werken * bijna weekend hebben met leuke vooruitzichten * deze foto die me aan het lachen maakt * het hondjesvouwwerkje wat ik op werk heb gekregen * dat ik waarschijnlijk genoeg uren heb om in December 3(!) weken vrij te nemen * eindelijk tevreden zijn met m’n layout * hartelijk begroet worden bij binnenkomst door Yara & Ayla * oude foto’s van vakanties bekijken * een leuke brief krijgen uit Letland * kleine groene vogeltjes heen & weer zien vliegen voor het raam * thuis komen en horen dat je spaghetti gaat eten * na een lange werkdag heerlijk onder de douche ontspannen *

Fijn weekend iedereen!

0
23 reacties

23 thoughts on “The Awesome List: Geluksmomentjes

 1. Anja schreef:

  altijd leuk om te lezen, zulke heerlijk positieve blogjes!

 2. Madrina schreef:

  Geluk zit in kleine dingen hÊ 🙂

 3. Liann. schreef:

  Mooi lijstje 🙂

 4. Anna schreef:

  Haha, het filmpje is erg grappig!

 5. Aimee schreef:

  Leuk lijstje! Op nieuwe boeken wachten vind ik ook altijd zo leuk. Geweldig filmpje van Friends trouwens!

 6. Roxanne schreef:

  Fijn weekend, en bedankt dat je me even liet lachen. Friends blijft een geweldige serie!

 7. Anke schreef:

  Ik word er ook altijd zo vrolijk van als de kat me bij binnenkomst begroet! Fijn lijstje weer 🙂 En fijn weekend!

 8. Lauradenkt schreef:

  Heel fijn allemaal zeg! 🙂

 9. Witte Lotus schreef:

  Het lijstje is zo leuk, heerlijk. En grappige foto

 10. Sander schreef:

  Zijn boodschappenbriefjes niet sowieso al enorm tof om te vinden? Zeker met zo’n onverwacht einde, inderdaad! 🙂

 11. Tineke schreef:

  *herfstvakantie! Voor mij een heerlijk gevoel haha! 🙂

  1. SAS schreef:

   Ik wil ook vakantie! Geen herfstvakantie voor mij maar extra lange dagen werken |:

 12. Claire schreef:

  Klinkt fijn! En een mooi weekend toegewenst!

 13. Caroline schreef:

  Heerlijke dingen inderdaad!

  Liefs

 14. Annet schreef:

  Heerlijke momenten weer! Ik dacht na mijn ÊÊn a laatste logje dat ik ook maar weer eens de kleine mooie momentjes op moet schrijven en er van genieten! Juist nu ik vakantie heb, krijg ik daar weer behoefte aan. Simpel maar oh zo fijne geluksmomentjes!!!!

 15. Samantha schreef:

  Dat zijn inderdaad heerlijke geluksmomentjes !

 16. Caithlin schreef:

  Dat filmpje is hilarisch, wahaha! En fijne boeken die je hebt gekocht 🙂

 17. Nicole schreef:

  Leuk! En die scene van Friends is echt geniaal 😛

  Fijn weekend!

 18. Diana schreef:

  December 3 weken vrij? Wauw doe je goed! Laat de sneeuw maar vallen in jou geval hahaha.

  Geluk zit in een klein hoekje en dat lees ik bij je! Fijn weekend.

  1. SAS schreef:

   Ja waarschijnlijk gaat dit lukken met m’n uren, aangezien ik veel overwerk en onze kerstvakantie anders valt en dus voor 1 week minder uren hoef op te nemen 🙂 Dat betekend dus ruim 3 weken vrij met daarbij in het begin naar Londen! Nu nog even goedkeuring krijgen als mijn leidinggevende er weer is, maar dat komt vast wel goed 😉

 19. Anouk schreef:

  Dat filmpje is zo leuk! Jouw lijstje heeft mij ook een fijn weekendgevoel gegeven 🙂

 20. Karlijn schreef:

  Jij ook een fijn weekend 🙂

 21. Lindsey schreef:

  fijn dit soort lijstjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *