The Awesome List: Geluksmomentjes

”You are so great, i love you.” – klik op het plaatje voor het filmpjeHet zonnetje dat naar binnen schijnt * onderaan het boodschappenlijstje een berichtje vinden van je vriend * dat ik binnenkort in het bezit ben van dit & dit * oude liedjes opnieuw ontdekken * Een halve dag maar hoeven te werken * bijna weekend hebben met leuke vooruitzichten * deze foto die me aan het lachen maakt * het hondjesvouwwerkje wat ik op werk heb gekregen * dat ik waarschijnlijk genoeg uren heb om in December 3(!) weken vrij te nemen * eindelijk tevreden zijn met m’n layout * hartelijk begroet worden bij binnenkomst door Yara & Ayla * oude foto’s van vakanties bekijken * een leuke brief krijgen uit Letland * kleine groene vogeltjes heen & weer zien vliegen voor het raam * thuis komen en horen dat je spaghetti gaat eten * na een lange werkdag heerlijk onder de douche ontspannen *

Fijn weekend iedereen!

About the Author

23 Comments

Anke

Ik word er ook altijd zo vrolijk van als de kat me bij binnenkomst begroet! Fijn lijstje weer 🙂 En fijn weekend!

Reply
Sander

Zijn boodschappenbriefjes niet sowieso al enorm tof om te vinden? Zeker met zo’n onverwacht einde, inderdaad! 🙂

Reply
Annet

Heerlijke momenten weer! Ik dacht na mijn één a laatste logje dat ik ook maar weer eens de kleine mooie momentjes op moet schrijven en er van genieten! Juist nu ik vakantie heb, krijg ik daar weer behoefte aan. Simpel maar oh zo fijne geluksmomentjes!!!!

Reply
Diana

December 3 weken vrij? Wauw doe je goed! Laat de sneeuw maar vallen in jou geval hahaha.

Geluk zit in een klein hoekje en dat lees ik bij je! Fijn weekend.

Reply
SAS

Ja waarschijnlijk gaat dit lukken met m’n uren, aangezien ik veel overwerk en onze kerstvakantie anders valt en dus voor 1 week minder uren hoef op te nemen 🙂 Dat betekend dus ruim 3 weken vrij met daarbij in het begin naar Londen! Nu nog even goedkeuring krijgen als mijn leidinggevende er weer is, maar dat komt vast wel goed 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *