The Awesome List: The Longest Nightღ Seizoen 6 van Criminal Minds komt in November uit. Kan niet wachten op dit nieuwe seizoen. Dit is echt mijn favoriete serie en was dan ook erg bedroefd geen DVD boxen meer te hebben na seizoen 5. Vooral met zo’n geweldige cliffhanger.


ღ Bijna naar Londen. Het komt steeds meer in zicht en heb er dan ook super zin in! Heerlijk met lieve mensen richting de stad waar ik nooit ben geweest maar altijd een fijn gevoel heb gehad.

ღ Deze weken echt heel veel complimentjes gekregen bij mijn beide werkplekjes. Altijd fijn om te horen dat je wordt gewaardeerd en je werk goed doet.

ღ Met de hulp van vele lieve Twitteraars (@annettie, @SugerblossomNL (& Ruud) en @x-Diana-x ~ bedankt iedereen) is mijn site zo goed als helemaal af. Heb er lekker aan geknutseld en ben er erg tevreden over.

ღ Een stukje van dit liedje horen en nu al zin hebben in het nieuwe album van de guys die uit komt in November.

ღ Aan de beterende hand zijn na 4.5 week er zware last van hebben. Eindelijk voel ik me weer wat lekkerder in mijn vel, ben ik van het irritante gevoel af en krijg ik weer wat meer energie. Wel heeft deze 4.5 week me behoorlijk beroofd van mijn energie, het gaat weer de goede kant op!

ღ Mijn boekenkast heeft nog heel wat leuke, ongelezen boeken staan. De aankomende tijd dus lekker weer gaan genieten van het lezen. note to self: neem de tijd om er echt lekker voor te gaan zitten.

ღ Nog steeds kunnen lachen om het oude filmpje van Ayla met een geweldig einde

About the Author

21 Comments

Annet

Mooi! Die ene laatste komt me bekend voor. Ik heb mijn geweldige boek bijna uit, dus opzich is t niet erg dat t laatste stuk niet stel gaat. Maar bedenkende dat t zo lekker ontspannend werkt om een leuk, romantisch en grappig boek te lezen is t zonde om er zo weinig tijd aan te besteden!

Reply
Iris Anastasia

Wat heerlijk, zo’n Awesome-list! 😀 Laat je weer even stilstaan bij alle leuke dingen in het leven. En je site ziet er mooier en strakker uit dan ooit, good job! (:

Reply
Diana

Leuke puntjes. Fijn dat je weer lekker in je vel zit. Ennuhn geen dank hoor, kleine moeite 🙂

Reply
bianca

leuk om te horen dat ze te vrede zijn op je werk :D… n lekker af tellen tot londen is zeker een geweldig vooruitzicht

Reply
Rianne

Ooh.. een na laatste puntje is hier ook heel erg van toepassing! Ik heb er nog 18 liggen (9 gewonnen en 9 gekregen!) en nog een behoorlijke stapel tijdschriften haha

Reply
Madrina

Zulke lijstjes geven je altijd een positieve boost. Ik ben blij dat je genezen bent. Ik moet ook eens verder werken aan het mijne, ik zit al aan dertig of veertig punten.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *