Geluksmomentjes

The Awesome List: The Longest NightSeizoen 6 van Criminal Minds komt in November uit. Kan niet wachten op dit nieuwe seizoen. Dit is echt mijn favoriete serie en was dan ook erg bedroefd geen DVD boxen meer te hebben na seizoen 5. Vooral met zo’n geweldige cliffhanger.


ღ Bijna naar Londen. Het komt steeds meer in zicht en heb er dan ook super zin in! Heerlijk met lieve mensen richting de stad waar ik nooit ben geweest maar altijd een fijn gevoel heb gehad.

ღ Deze weken echt heel veel complimentjes gekregen bij mijn beide werkplekjes. Altijd fijn om te horen dat je wordt gewaardeerd en je werk goed doet.

ღ Met de hulp van vele lieve Twitteraars (@annettie, @SugerblossomNL (& Ruud) en @x-Diana-x ~ bedankt iedereen) is mijn site zo goed als helemaal af. Heb er lekker aan geknutseld en ben er erg tevreden over.

ღ Een stukje van dit liedje horen en nu al zin hebben in het nieuwe album van de guys die uit komt in November.

ღ Aan de beterende hand zijn na 4.5 week er zware last van hebben. Eindelijk voel ik me weer wat lekkerder in mijn vel, ben ik van het irritante gevoel af en krijg ik weer wat meer energie. Wel heeft deze 4.5 week me behoorlijk beroofd van mijn energie, het gaat weer de goede kant op!

ღ Mijn boekenkast heeft nog heel wat leuke, ongelezen boeken staan. De aankomende tijd dus lekker weer gaan genieten van het lezen. note to self: neem de tijd om er echt lekker voor te gaan zitten.

ღ Nog steeds kunnen lachen om het oude filmpje van Ayla met een geweldig einde

0

21 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *