Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Behind the scenes

Week 38 & 39 in foto’s

Photobucket

Lekker aan de Ben & Jerry’s – bloemen gekregen van m’n schoonmoeder – heerlijk DVDtje kijken (A Hazard of Hearts) – nog steeds ontzettend blij met mijn verlovingsring (en lange nagels) – Ayla & Yara gezellig op bed erbij – teentjes gelakt voor de zomer, slipper weer – Ayla aan het knorren op bed – nieuw boek Nora Roberts aan het lezen – aan de thee <3

Verder deze weken: functioneringsgesprek gehad op werk met vele complimenten, Juultje is gezellig blijven eten met veel lekkers, veel bij de dokter geweest voor mijn buik (update komt snel), bij mijn ouders gegeten, vele nieuwe boeken aangeschaft en Kermis komt eraan.

0

28 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *