Over 3 maanden..


..lopen we in Londen. Dan geniet ik rond deze tijd van de sfeer, bezienswaardigheden en ga ik vooral kleine souvenirs kopen en foto’s maken. Het wordt een tijd van genieten en eindelijk naar een plek gaan waar ik al jaren heen wil.. Can’t wait..

Naar welk(e) landen/plaatsen wil jij ooit nog eens?

31 reacties op “Over 3 maanden..

 1. Londen is leuk! Tip: bezoek een musical daar (als je een liefhebber bent tenminste). Ik zou ooit eens door heel ItaliΓ« willen reizen…

 2. Wauwww, wat gaaf! Alvast heel veel plezier πŸ™‚ Ik zou graag eens Canada, IJsland, IndonesiΓ« en Zuid-Afrika bezoeken.

 3. Heerlijk vooruitzicht!!

  Ik ben ook nog nooit in Londen geweest wil er wel een keer heen… Zou ook graag naar IJsland en Scandinavische landen willen (yeah)

 4. Naar New York en naar Rome (voor het colosseum). Voor de rest heb ik mijn bestemming(en) wel gevonden in Duitsland en Oostenrijk.

  Geniet van de voorpret.. Want ook dat maakt ’t alleen al leuk

 5. Oh wat super zeg. London staat ook nog hoog op mijn verlanglijstje! Net als naar Marokko & Algerije toe.. (familie van mijn man ontmoeten) maar ik zie London eerder gebeuren hehe..

 6. Ik wil ook naar London! Ik ben er een keer geweest en de sfeer in de stad beviel me wel. Ik wil er natuurlijk ook naar toe wegens de grote Primark hihi.

  Verder wil ik nog naar de VS, een droom is dat! Ik wil er ook serieus voor sparen want ik moet erheen! Ook wil ik naar ItaliΓ«, Rome in het bijzonder, en naar Egypte. Allemaal wegens de cultuur. Sinds vroeger fascineert het me en wil ik ook alles met eigen ogen zien.

 7. Oh ik hou van Londen =D En ik wil eigenlijk nog veel landen, of vooral steden bezoeken. Ik hou gewoon van stedentripjes.

 8. Wat leuk! Daar ben ik ook nog nooit geweest. En ach, ik wil nog naar zo veel landen. Ik ga ze hier maar niet opnoemen ;).

 9. Wat cool! Ik ben een paar jaar geleden in Londen geweest en ik zou eigenlijk weer terug willen gaan, omdat ik het geweldig vond. En verder wil ik gewoon de hele wereld zien, no big deal πŸ˜›

 10. Ik heb eigenlijk ook nog wel een wensenlijstje:
  Londen,Parijs, Rome ( en Italie zelf ook wel), Mexico, Frankrijk, Amerika…. Wie weet….ooit in de toekomst.

 11. Fijn vooruitzicht, Londen is een leuke stad! Ik wil zelf nog veel te veel steden bezoeken πŸ˜‰ Ik hou van reizen en heb, vind ik zelf tenminste, ook best al wel wat steden en landen bezocht. Berlijn is nu als volgende aan de beurt. Parijs, Antwerpen en New York heb ik me ook nog als doel gesteld. En er zijn een aantal (verre) steden die ik erg graag nog eens opnieuw zou willen bezoeken πŸ™‚

 12. Ik ga stiekem met je mee in je koffer/tas!

  Hmm ik wil natuurlijk ook weer eens een keer naar Londen maar ook naar Rome en terug een keer naar Lanzarote!

 13. Ik wil echt weer heel graag terug naar London, maar dat zit er de komende jaren toch niet in. En ik wil naar New York en weer terug naar Italie πŸ™‚

  London is zo geweldig fijn <3!

 14. Wat een heerlijk vooruitzicht! Er zijn nog heel wat plaatsen die ik zelf graag zou willen zien, waaronder Londen πŸ™‚ Dus ik ben benieuwd naar je verhalen straks.

  Zou ik het wachtwoord van je vorige blog mogen? Ik snap het ook als je dat liever niet wilt hoor πŸ˜‰ πŸ™‚

 15. Wat een fijn vooruitzicht! πŸ˜€

  Er zijn weinig plekken waar ik niet heen wil. Ik wil echt zoveel mogelijk van onze aardbol met eigen ogen zien. Zelf heb ik ook een lekker vooruitzicht: eind oktober ga ik met mijn lief Parijs onveilig maken (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *