#project 2: Slaapkamer [deel3]De slaapkamer is helemaal af. Vandaag hebben we hem weer helemaal ingericht. We zijn er echt super tevreden mee. Nu morgen nog het bed halen en dan is hij helemaal af. Zaterdag (bed komt dan pas ipv morgen) komt er dus nog een laatste foto blogje online van de kamer eerst en de kamer nu, mรฉt bed. Kan niet wachten morgen heerlijk in onze nieuwe kamer mรฉt bed te slapen.


De before & after foto’s..


0

Misschien ook leuk om te lezen...

23 Comments

  1. Mooi hoor! Ben nu al benieuwd naar het eind resultaat ๐Ÿ˜‰ . Ik krijg gelijk al inspiratie want wij hebben ook zulke kastdeuren in de slaapkamers en die van mijn dochter worden dan roze als het budget wat mee zit de komende tijd haha (ik wil zoveel) (^)

  2. NICE! Dat zwarte valt eigenlijk best wel mee, vind het wel leuk!! Nog even geduld dus voor de totale shot (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *