#project 2: Slaapkamer [deel3]De slaapkamer is helemaal af. Vandaag hebben we hem weer helemaal ingericht. We zijn er echt super tevreden mee. Nu morgen nog het bed halen en dan is hij helemaal af. Zaterdag (bed komt dan pas ipv morgen) komt er dus nog een laatste foto blogje online van de kamer eerst en de kamer nu, mét bed. Kan niet wachten morgen heerlijk in onze nieuwe kamer mét bed te slapen.


De before & after foto’s..

About the Author

23 Comments

Amanda

Mooi hoor! Ben nu al benieuwd naar het eind resultaat 😉 . Ik krijg gelijk al inspiratie want wij hebben ook zulke kastdeuren in de slaapkamers en die van mijn dochter worden dan roze als het budget wat mee zit de komende tijd haha (ik wil zoveel) (^)

Reply
Lisanne

Wauw, je hebt een balkon! Jaloers hihi. Ik ben ook erg benieuwd naar de foto’s van de inrichting 🙂

Reply
Annet

Wat een verschil in kleuren! Ik vind die lijst erg mooi, maar dan vooral helemaal wit haha..

Reply
Ann

NICE! Dat zwarte valt eigenlijk best wel mee, vind het wel leuk!! Nog even geduld dus voor de totale shot (:

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *