27 reacties op “Leesvoer: Boeken die ik zeker nog wil aanschaffen

 1. Dat lijken mij leuke boeken! Ik heb Bella italia gekregen voor mijn verjaardag en die bewaar ik tot voor op vakantie. Voor de rest ben ik niet zo’n lezer haha..

 2. Ik ben geen boeken lezer maar soms zie ik wel boeken voorbij komen en dan denk ik “lijkt mij wel een leuk boek” maar ik kan er niet stil voor zitten denk ik. Lees wel tijdschriften of strips.

 3. Ik heb nog een flinke stapel met boeken die ik nog steeds wil lezen. Daarom lijkt het me onverstandig dat ik nieuwe boeken ga aanschaffen, haha. Die ‘127 uur’ lijkt me wel een interessant boek. De rest van de boeken zeggen mij niet zo heel erg veel.

 4. Ik heb nog zo ontzettend veel boeken die ik wil lezen. Maar eerst maar eens even mijn eigen boekenkast uitlezen.

 5. Ik wil nog heel graag een aantal boeken van Lauren Weisberger, this book will change your life en meer boeken over psychologie. Dat laatste boek klinkt ook heel leuk!

 6. Ik heb iets te veel boeken hier nog liggen, maar ondertussen ook nog een waslijst met boeken die ik nog wil hebben. Waslijst word alleen maar groter met de tijd. Lastig!

  Nieuwe handen staat daar trouwens ook op ๐Ÿ˜‰

 7. Ik heb het boek van Tess Geritssen gelezen – sneeuwval, het boek is echt super spannend!!! Ik heb nu bijna alle boeken van de reeks en ze zijn stuk voor stuk spannend tot op het einde!!!
  gr shirley

  1. Klopt, maar stond toen zo’n ontzettend lange rij weet je nog? ๐Ÿ˜‰
   En wilde hem erna nog kopen maar gingen geen boekenwinkels meer in. Ga hem binnenkort halen!

 8. Ik heb pas Elena’s Vlucht van Susan Smit gelezen; geweldig boek. Nu ben ik bezig in Calamiteitenleer voor Gevorderden van Marisha Pessl. Mijn Bol.com boeken-wishlist groeit met de dag..

 9. Ik heb nog 4 boeken thuis liggen die ik nog wil lezen, nog 3 die ik graag wil kopen en 21 boeken die ik via de bibliotheek wil lezen ^^ Beetje verslaafd haha

 10. Het eiland van de verdwenen meisjes klinkt bijzonder! Ben wel benieuwd waar dat over gaat!
  Ik heb 1 boek gelezen van Nicollo Aminiti en zou wel meer van hem willen lezen. Alleen heb ik een afspraak met mezelf dat ik geen boeken meer mag kopen. Heb geen plek meer om ze te bewaren ๐Ÿ˜‰ Op naar de bieb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *