Waarom ik een ochtend persoon ben..

  • Omdat ik heerlijk rustig wakker kan worden met een kopje thee
  • Omdat je, je nooit ergens voor hoeft te haasten
  • Omdat je tijd hebt voor dingen die je anders nooit doet
  • Omdat ik dan lekker kan knuffelen met Yara & Ayla
  • Omdat je op dat moment nog een hele nieuwe dag vol kansen voor je hebt
  • Omdat ik elke ochtend m’n lief naast me kan zien liggen
  • Omdat ik altijd nieuwe inzichten heb op dingen die in mijn hoofd rond spoken
  • Omdat ik dan in alle rust even een boek kan gaan lezen
  • En omdat het altijd heerlijk rustig is in de ochtend
  • J
    Ben jij een ochtend persoon?

    29 reacties op “Waarom ik een ochtend persoon ben..

    1. Ja en nee. Niets zo erg dan een wekker die afloopt en vroeg moeten opstaan, maar langs de andere kant kan ik beter werken en heb ik meer energie in de voormiddag.

    2. Nee, ik ben geen ochtendmens. Ik ben echt een avondmens. Kan ’s morgen moeilijk uit bed komen. Maar als de wekker gaat ga ik ook gelijk uit bed. Daar heb dan geen last van.

    3. Ja ik ben zeker een ochtend persoon. Rond 4 uur ben ik eigenlijk alweer opgebrand en zou ik het liefst mijn bed in duiken, terwijl ik geen problemen heb met om 6 uur mijn bed uit te gaan.

    4. Ik weet niet. Volgens mij ben ik niet echt in te delen want ben ik een ochtend, avond en nacht persoon ๐Ÿ˜›

      Ik sta ’s morgens dus wel op tijd op zodat ik lekker rustig aan kan doen, want ik kan niet ’s morgens uit bed en dan kwartier later al weg moeten…

    5. Ik ben het allebei niet echt ben ik bang haha. Maar ik ben dan toch denk ik eerder een ochtendmens dan een avondmens, mits ik niet te vroeg mijn bed uit moet :).

    6. Bedoel je dan de ochtenden dat je echt vrij bent, of wanneer je naar school/werk moet? Dat lijkt me niet he, haha.

      Ik heb een hekel aan ochtenden. Ik kom echt heel slecht mijn bed uit, op een werkdag dan. In het weekend ben ik daarin veel gemakkelijker en vooral wanneer het zonnig weer is.

    7. Oh, als ik je blogje zo lees krijg ik echt zin in de ochtend! ๐Ÿ™‚ Ik ben eigenlijk allebei, geloof ik, zowel een ochtend- als een avondmens. ๐Ÿ˜‰ Echt! xMM

    8. Lastige vraag. Ik ben het helemaal met je eens en vind de ochtenden eerlijk gezegd gewoon heerlijk, alleen haat ik vroeg opstaan. Ik moet gewoon uit kunnen slapen, maarja, dan zou ik wel รฉrg vroeg naar bed moeten en dat zie ik dan ook weer niet zitten. Maar nu moet ik wel, aangezien ik weer werk heb en dalijk ook nog school, dus als ik het eenmaal weer gewend ben.. dan ishet gewoon heerlijk!

    9. Ik ben helaas het tegenovergestelde van een ochtendpersoon, laat mij maar lekker lang uitslapen en ’s avonds langer wakker blijven! ๐Ÿ™‚

    10. Nee absoluut een avondmens. Maar moet wel kunnen uitslapen dan. Ben niet het ’s avonds een vent ’s ochtends een vent type.

    11. Ik wou dat ik een ochtend persoon was. Maar helaas. De wekker is een noodzakelijk kwaad en de zon die opkomt heb ik ook niks over te vertellen.
      Tegen een uur of 12 ben ik pas รฉcht goed wakker en begint dat er ook zo uit te zien ๐Ÿ˜‰

    12. Ik ben alles behalve een ochtend mens :P… Al die argumenten wat jij hebt om te doen in de ochtend heb ik in de avond :P. No way dat ik s’morgens een boek ga lezen ofzow haha dat doe liever savonds of snachts (A).

    13. Ik ben van alles mens haha. Ik sta doordeweeks (lees, vrije ochtend) rond 8 uur. Heb ik tenminste wat aan mijn dag. Naar bed verschilt. Of 11 uur of ruim half 1.

    14. Wauw, je blog wordt steeds mooier! Wel vind ik de letters van blogpost iets klein, misschien kan je die iets groter maken om onleesbaarheid te voorkomen?

      Ik ben zelf helaas totaal geen ochtendmens, al zou ik dat wel graag willen. Al moet ik eerlijk bekennen dat in de zomermaanden wel veel vroeger actief wordt dan in de wintermaanden.

      Veel liefs en geniet van deze vrije Pinksterdag!
      Iris.

    15. Ik vind het verschrikkelijk om vroeg op te staan. Maar als ik dan eenmaal wakker ben, is het wel lekker dat ik nog een hele dag voor me heb!

      Maar ik denk dat ik toch meer een avondmens ben.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *