Mini Saskia (uit de oude doos)

Photobucket

Ik hou van fietsen. Altijd al gedaan, zoals je hierboven kunt zien.
Blonde mini Saskia met een mini fiets.


Elke dag fiets ik, Mp4 speler in mijn oor waar Westlife of Pink uit komt en fietsen maar. Regen, sneeuw, zon, kou.. elke keer stap ik op de fiets. Goed voor de conditie, lekker in de buiten lucht en ik wordt er vrolijk van. Mensen kijken op de fiets, geuren ruiken en fluitend verder fietsen. Nooit rij ik met de auto, ik ben totaal geen auto mens. Dit heeft waarschijnlijk met een aantal dingen te maken maar fietsen blijft voor mij gewoon heerlijk. Daarbij is alles waar ik heen moet in de buurt dus is het makkelijker/sneller met de fiets.

Zo vind ik het ook totaal niet erg met werk na de Tso een stuk naar de Bso te fietsen. Mp4 speler weer aan, appeltje erbij.. Ik hou van mijn fiets, mijn fiets die ik nu alweer ruim 11 jaar heb. Hij doet het prima ook al is hij op vele onderdelen verroest en zit er een scheur in het zadel. Ik wil geen andere fiets, dit is mijn fiets. Waarmee ik heerlijk heen en weer tuf.

Fiets, ik hoop dat je nog lang mag meegaan en dat ik nog heel wat jaren van je kan gaan genieten.

Hou jij meer van fietsen of ben je meer een auto-mens?

0

25 thoughts on “Mini Saskia (uit de oude doos)

 1. Amanda says:

  Wat een schattige foto!! Geweldig, leuk om te zien. Ik fiets de laatste tijd ook erg veel (wink) maar de auto kan (wil!) ik toch ook niet missen.

 2. Lisanne says:

  Hihi, hoe lief 🙂 Ik hou echt zoveel van oude foto’s! Daarom ben ik nu ook weer bezig met een foto album voor later 🙂
  Ik heb zelf geen rijbewijs dus ik moet wel fietsen, mijn studenten OV is dan af en toe wel handig. Toch hou ik wel heel erg van fietsen, ook altijd al gedaan!

 3. Iris Anastasia says:

  Wat een leuke blogpost! Ik ben zelf meer een fiets-persoon, maar dat komt omdat ik geen rijbewijs heb (: Ik denk dat wanneer die binnen is ik het heerlijk vind om auto te rijden, of wellicht later een motor. Best of both worlds (:

  Mag ik je bij deze linken?

  Veel liefs en geniet van deze zonnige Hemelvaartsdag!
  Iris.

 4. Madrina says:

  Ik haat autorijden, bah! Fietsen, dat is mijn ding. En wandelen en het openbaar vervoer! En jij was een ongelooflijk schattig kindje!

 5. Nicole says:

  Ik fietste voordat ik mijn auto had ook altijd.
  Maar nu fiets ik juist nooit meer.
  Heb dan ook zelf geen fiets en geen muziek voor op de fiets en dat is wel noodzakelijk!

 6. Laura says:

  Heerlijk he: de fiets! Ik ben ook meer een fiets type dan met de auto. Alhoewel ik de afgelopen negen maanden geen 1x heb gefietst, maar daar kijk ik ook wel weer naar uit 🙂 Zeker als het lekker weer is, als het regent zit ik toch wel liever in een auto 🙂

 7. Annet says:

  Netjes hoor, dat doe ik je niet na! Ik zou meer willen fietsen, maar met slecht weer, veel wind ed pak ik toch snel de auto. Of voor de zoveelste keer dat ik te laat weg ga naar de trein haha.. Ik vind het wel heerlijk om samen met mijn moeder langs de ijssel te fietsen, genietend van het uitzicht! Lekker met die frisse wind door mijn haren en een zonnetje op mijn bol!

 8. bianca says:

  als het lekker weer is vind ik fietsen geen probleem maar anders vind ik het vreselijk. Een rijbewijs heb ik niet dus ik ben wel altijd afhankelijk van het openbaar vervoer en mijn fiets.

 9. Suzanne says:

  Ik heb mijn rijbewijs nog niet…dus ja, ben een fietsmens! Vind het op zich wel fijn, maar soms lijkt het me wel lekker om met de auto te kunnen.
  Lieve foto!

 10. nicole says:

  Een auto is handig, zeker voor lange afstanden of wanneer je veel mee moet nemen.
  Maar fietsen vind ik ook erg lekker, alleen is mijn conditie erg slecht, waardoor ik het niet lang volhou.

 11. justm3 says:

  hahaha, schattige foto! Ik heb mijn rijbewijs nog niet dus momenteel is de fiets (en het openbaar vervoer) mijn vervoermiddel 🙂

 12. Blauwe sokken says:

  Uhh ik ben een fiets én auto mens eigenlijk! Ik kan echt genieten van een fietstocht, vooral als het mooi weer is, muziek in de oren en mensen tegenkomen. Maar auto rijden mag ik ook heel graag!
  🙂

 13. Laura says:

  Verschillend.
  Bedoel fietsen is heerlijk en doe het dan ook als ik naar stage ga (school schiet niet op, zelfde straat). Maar met de auto is ook wel lekker als je lui bent 😛 (Niet dat ik kan auto rijden maar okey)

 14. Ann says:

  Ik ben een fiets-auto-scooter mens haha het is maar net wat mij goed uit komt 🙂 maar fietsen is inderdaad fijn <3

  leuke foto!

 15. Anja says:

  Ik haat fietsen. Ik heb het nooit leuk gevonden en nu nog steeds niet. Geef mij maar een brommer, een auto, mn voeten of een paard om me vooruit te helpen. Ik weet niet wat, maar ik heb iets tegen fietsen xD

 16. Sanne says:

  Ik ben ook totaal geen automens. Ik rijd niet graag en mijn rijlessen vond ik verschrikkelijk. Waar anderen uitkeken naar hun eerste rijles zag ik er als een berg tegen op. Autorijden is nog steeds mijn hobby niet.

 17. Linda says:

  Ik vind het beide erg leuk om te doen… af en toe fietsen vind ik heerlijk, maar ook een rondje (of zonder je) rijden vind ik fantastisch 🙂

 18. Lauradenkt says:

  Allebei niet eigenlijk (maar dat komt, omdat ik nog al faalangst had tijdens mijn rijlessen door stomme rij-instructeur). Ik ga met het openbaar vervoer naar de universiteit, lopend naar het dorp (waar ik ook met mijn vrienden afspreek) en als ik met mijn vriend afspreekt, rijdt hij meestal.

 19. Jorien says:

  Ik hou van de luxe van een auto, maar ja dan moet mijn man wel mee haha want ik kan (nog niet) rijden. Dus ik gebruik overal mijn fietsje voor, en dat vind ik ook wel prima 😀

 20. Jeske says:

  Ik vind de auto wel fijn maar ga ook graag een eindje fietsen. Ik ga zometeen weer op de fiets naar de uni en heb dit weekend voor mijn verjaardag een fiets voor thuis gehad zodat ik ook daar kan rondcrossen op mn eigen fietsie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *