#Fotoblog ~ avondje Scheveningen

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

25 Comments

zomaar

Grappig zo een foto blog .. scheelt heel veel tikwerk, en is bovendien nog erg leuk ook 🙂

Reply
Jennifer

Oh heerlijk zo naar het strand!
Leuke foto’s ook.

Ik kan mij niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst naar Scheveningen ben geweest, was in ieder geval nog erg klein 😉

Reply
Mich

Klinkt als een heerlijke dag! Scheveningen voelt voor mij altijd aan als een dagje vakantie!

Trouwens die tweede foto geeft bij mij een kruisje!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.