Seven Deadly Sins


Gezien bij Rianne

01. Pride – Great things about yourself
Ik ben spontaan, creatief, betrouwbaar, kan goed relativeren, ben handig met de computer, ben goed in het omgaan met kinderen en ik ben een doorzetter.


02. Envy – Things you lack and covet
Mensen die stress-loos leven, katten – om hun lui-lekker-leventje, auteurs die een succesvol boek hebben gepubliceerd, mensen die goed kunnen rekenen, meiden die ervoor geboren lijken te zijn op hakken te lopen, mensen die een eensgezinswoning bezitten (mรฉt tuin) en mensen die ergens in uit blinken.

03. Wrath – Things that piss you off
Als dingen mij niet lukken, dat tegenwoordig alles zo duur is, mensen die breed fietsen of breed staan in de gang paden van supermarkten e.d., auto’s/fietsers die geen richting aangeven op rotondes, als je net hebt schoongemaakt er 3 minuten later alweer stof ligt, dat ik me lichamelijk snel gestressed voel en egoistische personen.

04. Sloth – Things you neglect to do
Goed en regelmatig eten (ben ik mee aan de slag gegaan!), mijn boek schrijven, meer lezen, relaxen, in onze fotolijst nieuwe foto’s doen, de douche vaker schoonmaken en mijn nagels bijhouden.

05. Greed – Worldly material desires
Een crosstrainer, grote eensgezinswoning met tuin, zwarte Porsche, een boekenkast die geheel 1 wand bedekt, een dressoir (heb er al eentje in gedachten), een vaatwasser en een Quooker.

06. Gluttony – Guilty pleasures
Thee, Disney film’s, De CD’s van BSB (+ plakboeken) en Westlife – muziek geheel mee kunnen zingen en ervan genieten, het hardste lachen om mijn eigen grappen, Tom & Jerry geweldig vinden, romannetjes op z’n tijd en toch wel chocola.

07. Lust – Love secret
Vele stukjes van Pacey & Joey uit Dawson’s Creek, met Jack Sparrow (Johnny Depp) op een onbewoond eiland zitten (mรฉt rum natuurlijk), Nicky Byrne met zijn sexy glimlachje, (dag)dromen over onze eigen trouwdag, romannetjes om heerlijk bij weg te zwijmelen, lepeltje-lepeltje liggen met m’n lief en huilen bij een stukje uit mijn lievelings film: keer op keer op keer.

Wat zijn jouw Seven Deadly Sins?

17 reacties op “Seven Deadly Sins

  1. Leuk lijstje, maar volgens mij wel 1 waar je heel goed over na moet denken. Je ergernissen zijn erg herkenbaar denk ik voor vele mensen enne de dingen die je vaker moet doen. Gewoon doen!!! ๐Ÿ˜‰

  2. Haha, dat is een heel leuk lijstje! Zo maak je van iets negatiefs iets vrolijks & inspirerends. Well done! ๐Ÿ™‚ Geniet van je “zonden”, liefs xMM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *