30 Day Personal Challenge – Dag 26.

26: Een moment


Het moment waarvoor ik heb gekozen is toen Ayla & Yara dikke maatjes werden. Hoewel de eerste 3 dagen Yara niets van Ayla moest weten, tegen haar aan het grommen en blazen was.. Zo waste ze haar, sliep ze met haar en speelde ze samen.


Een mooi moment vond ik toen de hond van m’n schoonouders Ayla voor het eerst ontmoeten. Ayla wilde graag met de (grote!) hond spelen en de hond had er ook wel zin in. Toen Ayla langs rende deed de hond van m’n schoonouders zijn 2 poten op haar (om te spelen). Ayla gilde gelijk en wie stond er in 2 tellen? Juist, Yara te blazen en Ayla te verdedigen. Zo’n super mooi gezicht. Toen m’n schoonouders + hond weg waren ging ze Ayla gelijk zoeken en wassen.
Liever kan toch niet?

4 reacties op “30 Day Personal Challenge – Dag 26.

  1. Aww wat schattig. Haar moederinstinct is boven komen drijven. Alhoewel die hond Ayla verder waarschijnlijk niets had gedaan. Onze kat en hond (een flinkerd, bordercollie) zijn ook dikke vriendjes.

  2. Ach hoe schattig die foto! Kan me voorstellen dat dat best wel even spannend is als je 2 katten in huis hebt en je moet maar afwachten of en hoe dat samen gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *