16 reacties op “30 Day Personal Challenge – Dag 17.

  1. Ik vind dat een mooi antwoord!
    Bij mij kom je ook heel hartelijk over, ook al ken ik je alleen via het bloggen.

  2. Inderdaad meis ik heb hetzelfde. Mijn sterkste punt is eerlijk zijn.. ook een leugentje om bestwil gaat moeilijk bij mij. 1 iemand zei altijd.. Kel je kan het niet he? LIEGEN! whahahahaa ๐Ÿ˜€ maar wil daar aan herinnerd worden en ook een vrolijke meid heb altijd een lach op mijn gezicht ook als ik verdrietig ben ik lach heel gauw.. nou ja lachen bedoel zo’n houding: ๐Ÿ™‚

  3. Het is prachtig om zo herinnerd te worden al vind ik niet dat je jezelf moet wegcijferen. Zelf ben je ook belangrijk!

  4. Dat is een moeilijke vraag. Maar zo even snel; denk als een lieve/goede mams voor de tweeling en voor de rest van haar omgeving. Iemand die luistert en geeft en ook kan ontvangen en die met beide benen op de grond blijft staan. Eerlijk en sociaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *