30 Day Personal Challenge – Dag 17.

17: Hoe wil jij herinnerd worden

Ik wil herinnerd worden als een vrolijk en positief persoon. Als iemand die altijd andere hielp en zichzelf daarvoor desnoods wegcijferde. Als een eerlijk persoon die altijd zichzelf bleef wat er ook gebeurde.

About the Author

16 Comments

Jessica

Ik vind dat een mooi antwoord!
Bij mij kom je ook heel hartelijk over, ook al ken ik je alleen via het bloggen.

Reply
Kelly

Inderdaad meis ik heb hetzelfde. Mijn sterkste punt is eerlijk zijn.. ook een leugentje om bestwil gaat moeilijk bij mij. 1 iemand zei altijd.. Kel je kan het niet he? LIEGEN! whahahahaa πŸ˜€ maar wil daar aan herinnerd worden en ook een vrolijke meid heb altijd een lach op mijn gezicht ook als ik verdrietig ben ik lach heel gauw.. nou ja lachen bedoel zo’n houding: πŸ™‚

Reply
Danique

Het is prachtig om zo herinnerd te worden al vind ik niet dat je jezelf moet wegcijferen. Zelf ben je ook belangrijk!

Reply
Laura

Dat is een moeilijke vraag. Maar zo even snel; denk als een lieve/goede mams voor de tweeling en voor de rest van haar omgeving. Iemand die luistert en geeft en ook kan ontvangen en die met beide benen op de grond blijft staan. Eerlijk en sociaal.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *