30 Day Personal Challenge – Dag 17.

17: Hoe wil jij herinnerd worden

Ik wil herinnerd worden als een vrolijk en positief persoon. Als iemand die altijd andere hielp en zichzelf daarvoor desnoods wegcijferde. Als een eerlijk persoon die altijd zichzelf bleef wat er ook gebeurde.

0

16 reacties

16 thoughts on “30 Day Personal Challenge – Dag 17.

 1. Jessica schreef:

  Ik vind dat een mooi antwoord!
  Bij mij kom je ook heel hartelijk over, ook al ken ik je alleen via het bloggen.

 2. Samantha schreef:

  Een mooie herinnering en vooral jezelf blijven 🙂

 3. Kelly schreef:

  Inderdaad meis ik heb hetzelfde. Mijn sterkste punt is eerlijk zijn.. ook een leugentje om bestwil gaat moeilijk bij mij. 1 iemand zei altijd.. Kel je kan het niet he? LIEGEN! whahahahaa 😀 maar wil daar aan herinnerd worden en ook een vrolijke meid heb altijd een lach op mijn gezicht ook als ik verdrietig ben ik lach heel gauw.. nou ja lachen bedoel zo’n houding: 🙂

 4. Jorien schreef:

  Best een lastige vraag, maar ik vind dat je hem mooi hebt beantwoord.

 5. Danielle schreef:

  Dat is een mooie gedachte! 🙂

 6. Danique schreef:

  Het is prachtig om zo herinnerd te worden al vind ik niet dat je jezelf moet wegcijferen. Zelf ben je ook belangrijk!

 7. Annet schreef:

  Een mooi persoon, maar wegcijferen heb je niets aan!

 8. Renate schreef:

  Dat zou een mooie herinnering zijn 🙂

 9. Amanda schreef:

  Hé, jezelf niet wegcijferen hoor (wink) .

 10. Desiree schreef:

  Dat is een mooie manier om herinnerd te worden!

 11. Madrina schreef:

  Ik ken je enkel maar via je blog, maar ik denk dat bovenstaande helemaal juist is!

 12. Jeske schreef:

  Ik denk dat dat wel gaat lukken 😉

 13. Kim schreef:

  Dat is mooi om herinnerd te worden idd..

 14. Kimberley schreef:

  Dat wil ik ook heel graag!

 15. Laura schreef:

  Dat is een moeilijke vraag. Maar zo even snel; denk als een lieve/goede mams voor de tweeling en voor de rest van haar omgeving. Iemand die luistert en geeft en ook kan ontvangen en die met beide benen op de grond blijft staan. Eerlijk en sociaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *