Dining with the famousGekregen van Desiree, Thanks!

Stoel 1: Johnny Depp natuurlijk! Hoef ik volgens mij niet echt meer uit te leggen ๐Ÿ˜‰
Stoel 2: Pink, stoer wijf en geweldige stem. Mijn idool voor al jaren.
Stoel 3: Helena Bonham Carter, ook een geweldige actrice.
Stoel 4: Nicky Byrne, van Westlife. Met z’n geweldige Britse accent en koppie.
Stoel 5: Jeff Dunham, en hopelijk neemt hij Peanut & Walter mee.
Stoel 6: Joshua Jackson. Pacey in Dawson’s Creek (need to say more?) en ’tis een cutie.
Stoel 7: Nora Roberts, mijn all time fav schrijfster. Lijkt me heerlijk met haar over haar boeken te praten.

En eigenlijk wil ik er nog zoveel meer aan tafel hebben.
Jammer dat het maar zo’n kleine tafel is ๐Ÿ˜‰

12 reacties op “Dining with the famous

  1. Ah Stoel 5 en 6 zou ik ook wel willen aan mijn tafel hoor. Al denk ik dat Jeff met zijn poppen iedereen de hele avond alleen maar laat lachen in plaats van dat ik ze persoonlijkheden beter leer kennen. (spin)

    1. Haha ik niet. Heb zelfs plek te kort. Zou Heath Ledger, Keanu Reeves, Sandra Bullock, Backsteetboys geheel, en ga zo maar door ook nog wel aan m’n tafel willen hebben… Stomme kleine tafel ๐Ÿ˜ก haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *