30 Day Personal Challenge – Dag 16.

16: Wat wil je bereiken in de aankomende 5 jaar


Wat hierboven staat is zeker waar: ik wil gelukkig zijn met daarbij gezond.
De 2 belangrijkste dingen naar mijn mening.

Verder wil ik over 5 jaar nog een leuke baan hebben, een eengezinswoning samen met onze 2 katten (in dezelfde regio als ons huisje nu), ik zal getrouwd zijn (2012), veel van de wereld hebben gezien, een boek hebben geschreven, nog meer genieten van het leven en een beter mens zijn dan 5 jaar geleden. Ook zal mijn Bucket list meer afgestreept zijn dan nu.

8 reacties op “30 Day Personal Challenge – Dag 16.

 1. Jaaa nog even meis en dan ga je trouwen (spin) (hartje) Mijn lijstje:

  kinderen
  verloven en trouwen
  succes met mijn project hebben
  ander en groter huis in een buurt waar ik het naar m’n zin heb

  Liefs X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *