30 Day Personal Challenge – Dag 16.

16: Wat wil je bereiken in de aankomende 5 jaar


Wat hierboven staat is zeker waar: ik wil gelukkig zijn met daarbij gezond.
De 2 belangrijkste dingen naar mijn mening.

Verder wil ik over 5 jaar nog een leuke baan hebben, een eengezinswoning samen met onze 2 katten (in dezelfde regio als ons huisje nu), ik zal getrouwd zijn (2012), veel van de wereld hebben gezien, een boek hebben geschreven, nog meer genieten van het leven en een beter mens zijn dan 5 jaar geleden. Ook zal mijn Bucket list meer afgestreept zijn dan nu.

About the Author

8 Comments

Kelly

Jaaa nog even meis en dan ga je trouwen (spin) (hartje) Mijn lijstje:

kinderen
verloven en trouwen
succes met mijn project hebben
ander en groter huis in een buurt waar ik het naar m’n zin heb

Liefs X

Reply
Ann

Inderdaad voor mij is dat ook de 2 belangrijkste gezond en gelukkig

wat ben je zonder dat 🙁

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *