30 Day Personal Challenge – Dag 15.

15: Een moment dat je leven heeft veranderd


Hoewel er vele momenten zijn waarop je leven veranderd heb ik er maar eentje gekozen. Mijn oude werk en mijn huidige werk. Op mijn oude werk heb ik zoveel megemaakt dat ik vele dingen wijzer ben geworden. Ik heb er vele lessen geleerd zowel over hoe je behandeld wordt, teleurgesteld wordt, vervangen kan worden en sommige mensen heel anders in elkaar zitten dan ze werkelijk zijn. Hoewel dit erg vervelende dingen zijn ben ik er een sterker persoon van geworden.

Tevens is mijn huidige werk een grote stap voor me geweest. Hoewel ik van routine en vastigheid hou heb ik toch gekozen voor invalwerk. Voor de mensen die me niet kennen: dit is totaal niet iets voor mij. Toch voelde ik me goed bij dit bedrijf en heb deze stap genomen. Zelfs heb ik er 2 vaste banen met evenveel uren als mijn vorige baan afgewezen. Goed dat ik uiteindelijk mijn gevoel heb gevolgd aangezien er een baan is vrijgekomen die ik nu dus heb. Hoewel dit minder uren is zijn de eerste weken me super bevallen en heb ik vele mogelijkheden bij mijn werk. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen en voor dit bedrijf heb gekozen.

3 reacties op “30 Day Personal Challenge – Dag 15.

  1. Heerlijk dat je het nu zo naar je zin hebt! En je leert inderdaad van alle dingen die op die momenten niet leuk zijn. Je wordt er alleen maar sterker van!

  2. Niet zo raar dat je dit als moment hebt gekozen. Je werk is een groot gedeelte van je leven, pijnlijk dat je die dingen hebt meegemaakt maar ook op een andere manier weer goed omdat het je sterker maakt en nu weet je wat “de wereld” kan doen.

    Fijn dat de nieuwe stap zo goed voelt, ik merk het al aan je blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *