30 Day Personal Challenge – Dag 08.

08: My celebirty crush


Als jullie mij al langer volgen dan weten jullie precies wie er in deze blog voor gaan komen. Juist ja! Johnny Depp is echt mijn nummer 1 hottie samen met Nicky Byrne (Westlife) Zeg nou zelf: zij het geen lekkertjes hierboven? Het maakt niet uit welke rol Depp speelt, hoe gek deze er ook uit ziet ik vind hem nog steeds een hottie. En als je dat kan moet je het vast en zeker zijn πŸ˜‰ Hoewel hij als zichzelf ook een hottie is vind ik hem het leukste als Captain Jack Sparrow. Yummie. Ook Nicky zou ik wel een beschuitje mee willen eten. En wat hij deed met z’n haar bij Queen of my heart moet hij nΓ³Γ³it meer doen.

About the Author

17 Comments

Kim

Yum, Johnny Depp! Ik weet eigenlijk niet welke look ik van hem het leukst vind – hoe hij er nu uitziet of tijdens zijn 21 Jump Street tijd. πŸ˜‰

Reply
Desiree

Heheh, ik had het kunnen weten! Ik vind Johnny ook leuk, hij heeft gewoon iets. Maar hot vind ik hem dan weer niet :p

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *