30 Day Personal Challenge – Dag 08.

30 Day Personal Challenge – Dag 08.

08: My celebirty crush


Als jullie mij al langer volgen dan weten jullie precies wie er in deze blog voor gaan komen. Juist ja! Johnny Depp is echt mijn nummer 1 hottie samen met Nicky Byrne (Westlife) Zeg nou zelf: zij het geen lekkertjes hierboven? Het maakt niet uit welke rol Depp speelt, hoe gek deze er ook uit ziet ik vind hem nog steeds een hottie. En als je dat kan moet je het vast en zeker zijn πŸ˜‰ Hoewel hij als zichzelf ook een hottie is vind ik hem het leukste als Captain Jack Sparrow. Yummie. Ook Nicky zou ik wel een beschuitje mee willen eten. En wat hij deed met z’n haar bij Queen of my heart moet hij nΓ³Γ³it meer doen.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

17 Comments

  1. Yum, Johnny Depp! Ik weet eigenlijk niet welke look ik van hem het leukst vind – hoe hij er nu uitziet of tijdens zijn 21 Jump Street tijd. πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *