30 Day Personal Challenge – Dag 05.

05. Een bedank brief voor iemand die je leven heeft veranderd
Aangezien dit meerdere mensen zijn heb ik wat kortere bedank brieven gemaakt.Lieve Mike,
Ik wil je bedanken voor alle liefde die je me elke dag geeft. Dat je me elke dag laat op staan met het besef dat ik de gelukkigste op de wereld ben. Je maakt me aan het lachen (ook al ben ik nog zo chagrijnig), je steunt me onvoorwaardelijk en bent er altijd voor me. Je kent me door en door, kookt elke avond voor me en maakt dat ik positiever en makkelijker met dingen omga.

Lieve Sabine & Julie,
Jullie zijn de 2 liefste vriendinnen die iemand zich maar kan wensen. Jullie zijn er altijd voor me en we emailen, meeten en sturen kaartjes naar elkaar. Wat ik zonder jullie 2 zou moeten weet ik niet. Het is fijn te weten dat ik 2 meiden heb die onvoorwaardelijk vriendinnen van me zijn.

Lieve Ouders,
Bedankt voor de steun tijdens mijn schooljaren, mijn opvoeding en het feit dat jullie altijd voor me klaar staan. Jullie hebben me mede-gevormd tot wat ik nu ben.

Lieve Schoonfamilie,
Altijd voel ik me welkom bij jullie, wat een erg fijn gevoel is. Jullie hebben me opgenomen in de familie en een leukere schoonfamilie kan ik me niet wensen.

Daarnaast wil ik mijn bezoekers bedanken voor al hun leuke reacties. Ook al is het niet echt ‘life changing’. En een bedankje voor mezelf voor het altijd in mezelf geloven en het beste uit mezelf willen halen.

0
10 reacties

10 thoughts on “30 Day Personal Challenge – Dag 05.

 1. LOU schreef:

  Leuk idee, die brieven!

 2. Jessica schreef:

  Ik sluit mij aan bij Annet.
  Ook een keer leuk dat je jezelf bedankt 😉
  Leuke post!

 3. Stephanie schreef:

  Dat is heel lief die briefjes! En zo kom je er ook nog is achter wie je eigenlijk dankbaar bent voor iets.. Het hoeft niets groots te zijn, maar kan ook gewoon om de kleine dingen gaan!:)

 4. Annet schreef:

  Wat mooi gedaan! Bedankje voor jezelf is goed gevonden!

 5. Lief meisje schreef:

  Mooie brief heb je geschreven.

 6. nicole schreef:

  Wat een mooi stukje. En fijn dat je zoveel mensen om je heen die je lief hebt!

 7. Jeske schreef:

  Aww lieve briefjes 😉

 8. Diana schreef:

  Leuk logje!

 9. Saskia schreef:

  Familie en (echte) vrienden die horen inderdaad op de hoogste plek te staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *