30 Day Personal Challenge – Dag 02.

02: Iets dat jou inspireert


Prentenboek: Marcus Pfister – De mooiste vis van de zee

Er zijn een hoop dingen die mijn inspireren: (kinder)prentenboeken, weheartit, foto’s maken & bekijken, de schrijvers Nora Roberts, Kate Brady en Simon Beckett, blogjes van jullie, wedding blogs voor trouw inspiratie, woonblogs voor mooie plaatjes voor ons stulpje, H&M magazines voor kleding stijlen, een mooie zonnige dag, liefde, de natuur en muziek. Notitieboekjes inspireren me om dingen puntgewijs af te werken en doelen stellen (en deze ook willen behalen).

About the Author

19 Comments

LOU

Haha dat prentenboek kom me mn neus uit! (pabo!)
Maar weheartit vind ik ook een fijne inspiratiebron

Reply
Jenny

Ik moet me toch eens gaan verdiepen in die weheartit site. Lees dat veel mensen daar happy van worden.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *