Painting

Met even een kleine uitleg erbij. Ik ben dus bezig onze extra kamer wit te schilderen. Deze hadden we al wit geschilderd, maar aangezien we maanden aan het klussen waren en dit de laatste kamer was die we moesten verven… Was het dus een beetje met de Franse slag gedaan.. Hierdoor zag je de oude kleur (donker groen) overal nog een beetje doorheen. Heb nu 2 muren gedaan, nu nog onder de verwarming en 1 wand.

Oh en even iets heul anders.. Mijn WordPress doet irritant met inloggen, hij logt me nadat ik ingelogt ben telkens weer uit.. Heb dus met veel pijn en moeite dit blogje erop gekregen. Ik hoop binnenkort weer wat logjes te kunnen schrijven. Vaak zijn mijn blogjes dus ook niet te zien.

About the Author

14 Comments

Renske

Een leuke klus, maar het is altijd weer fijn als het gedaan is.

Groetjes, Renske

P.s. Jammer dat ik nog niet bij je leeswaardige logjes sta.

Reply
Jessica

Heerlijk alles weer fris in huis ook 😀
Ik kan ook nooit verven zonder m’n handen of kleren vies te maken 😛

Reply
Nicole

Verven.. Daar moet ik voorlopig niet aan denken want heb zoveel geverfd hier in mn huisje!
Maar aan de andere kant is het resultaat altijd wel erg prettig =D

Reply
Esmeralda

Ik vind verven altijd erg leuk maar je moet wel oppassen voor je kleren natuurlijk =( Maar wat fijn dat je muur nu wél wit is =)

liefs (hartje)

Reply
Ann

Je ziet er nog aardig ‘schoon’ uit na al je schilderwerk. Op een 1 of andere manier zit altijd mn gezicht en haar onder het verf (hm)

Reply
Desiree

Leuk, klussen! Stiekem doe je dat natuurlijk gewoon voor 5 Maart, zodat alles er tip top uitziet als wij langskomen :p Haha! (haha)

Reply
Diana

Ja, ik merkte het net als ik je blogs niet zag. Toen kwam dit bericht haha.. maar stront irritant zeg!!

Lekker aan het schilderen.. op hyves hebben ze over babykamer, wahaha 😉

Fijn weekend.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *