Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home sweet home

Painting


Met even een kleine uitleg erbij. Ik ben dus bezig onze extra kamer wit te schilderen. Deze hadden we al wit geschilderd, maar aangezien we maanden aan het klussen waren en dit de laatste kamer was die we moesten verven… Was het dus een beetje met de Franse slag gedaan.. Hierdoor zag je de oude kleur (donker groen) overal nog een beetje doorheen. Heb nu 2 muren gedaan, nu nog onder de verwarming en 1 wand.

Oh en even iets heul anders.. Mijn WordPress doet irritant met inloggen, hij logt me nadat ik ingelogt ben telkens weer uit.. Heb dus met veel pijn en moeite dit blogje erop gekregen. Ik hoop binnenkort weer wat logjes te kunnen schrijven. Vaak zijn mijn blogjes dus ook niet te zien.

0

14 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *