Week 4 & 5 in foto’s

Ik ben begonnen in Het Sanatorium van Simon Beckett. Heerlijke schrijver.
Nog steeds elke avond gezellig de kaarsjes aan. Heb er een hoop hier in huis staan.

Heerlijk die vrije tijd. Heb bijna heel het huis grondig opgeruimd.

We hebben nog een hoop nieuwe kaarten gekregen voor onze verloving. Erg lief!

Van mijn lieve vriendinnetje Sabine kreeg ik deze schattige kaart.

Morgen een aanvraag doen voor m’n nieuwe VOG, daarna kan ik mijn nieuwe contract tekenen.

Deze CD heb ik cadeau gekregen van vriendlief. Super blij mee uiteraard.

Deze week mijn favoriete afleveringen Revelations & The Big Game (dubbele aflevering) van Criminal Minds gekeken. Geweldige aflevering en een briljante acteer prestatie van James van der Beek. Thumbs up.Verder zijn deze 2 weken vriendinnetjes Sabine & Julie nog langs geweest, een oude vriendin kwam langs, heeft vriendlief krukken gehaald (gescheurde enkelband), ging ik naar de tandarts (alles was goed), ging ik winkelen met m’n moeder, maakte ik kennis met mijn nieuwe oppaskindje, had ik sollicitaties, speelde ik een frustrerend potje Fifa 2011 op de Ps3, verstuurde we onze verjaardags email en ben ik lekker in huis bezig geweest. Ja, en week 5 is nog niet eens om…

20 reacties op “Week 4 & 5 in foto’s

  1. Leuke foto’s!
    Ik ben zelf ook het huis lekker op z’n kop aan het halen, alles moet opgeruimd! Heerlijk!

  2. Ik vind het toch elke keer leuk om al die foto’s voorbij te zien komen. Ga je er ook nog wat mee doen aan het eind van het jaar.

  3. Lekker die vrije tijd zo! Kan je eindelijk wat dingen doen waar je eerder niet aan toe kwam. Succes op je nieuwe werk:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *