To-watch-list film’s in 2011/2012

Ik heb weer eens even gekeken op de Bios-site voor een aantal leuke film’s voor het jaar 2011. Zie hier de film’s van 2010. De enige film die we niet hebben gezien is Shrek van 2010. De rest hebben we of in de bios gezien of op DVD. Hieronder de film’s die ik zeker gezien wil hebben & die van vriendlief. Spiderman 4 komt pas uit in 2012, hij zal dus nog even moeten wachten 😉

Mijn film’s 2011:


The Tourist – Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides – Puss In Boots – Rapunzel – Love & other drugs

Films vriendlief 2011/2012:


HP and the Deathly Hallows: Part 2 – Transformers: The Dark of the Moon – Spiderman 4 (2012)

Welke film’s wil jij zeker zien in 2011?

18 reacties op “To-watch-list film’s in 2011/2012

 1. Ik geloof dat ik ze allemaal wel leuk vind. Viel toevallig ooit eens midden in zo’n transformerfilm en eigenlijk was dat nog wel leuk 🙂

 2. Om eerlijk te zijn heb ik geen idee! In Nederland ga ik vrij weinig naar de bioscoop (Op Aruba deed ik dit elke week) en kijk ik eigenlijk ook maar weinig films.. Of ik moet zoveel over een film horen dat ik hem huur ofzo en thuis kijk…

 3. Ik kan zo niet wachten tot de nieuwe Pirates! En HP wil ik ook heel graag zien, al heb ik het deel wat nu uit is ook nog niet gezien.

 4. Ik heb nu nog geen idee welke films ik (in de bios) wil zien volgend jaar. Films die ik in de bios wil kijken moet wel meerwaarde hebben om op groot scherm te kijken. Dan kom je al gauw op Transformers, Harry Potter en mee van dat soort films

 5. Komt er een deel 4 van Pirates of the Caribean?! Ik dacht ooit in veronica gids te hebben gelezen dat het bij deel 3 eindigde.. 😛 Nou dan komt Pirates of the Caribean 4 zeker op mijn lijstje samen met HP 🙂

 6. Ik ben niet zo´n filmkijker. Nooit gedaan ook trouwens. Ik hou wel van de zwijmelfilms hoor, maar ik kijk ze alleen als ik er toevallig eentje voorbij zie komen ALS ik tv kijk…

 7. Hmmm. Heb zelf geen favoriete films. Ben meer van de series. Vind het jaar 2012 nu wel al ontzettend ver weg klinken.

  Leuk dat je me weer gaat volgen, kom hier zeker ook weer terug.

  Ohw, en nog een heel klein dingetje; je hebt het over jou berichtje: en dat we dan kunnen reageren. Misschien kun je dit beter veranderen in jouW berichtje?

  Liefs.

 8. Ik ga zeker voor;

  – The Tourist
  – Skyline
  – Yogibear
  – How Do You Know

  Deze zullen we zeker terug zien in mijn #moviechallenge 2011!!

 9. Pirates, Harry Potter en Transformers. Die wil ik echt alledrie sowieso zien! Heb van allemaal alle delen gezien, dusja dan moet het volgende deel weer he haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *