Antwoorden FAQ deel 3

Erg fijn dat ik dit logje nog in de planning had staan, de antwoorden van FAQ III. Even als afleiding van de nare dagen de afgelopen tijd. Jullie hebben weer erg leuke vragen gesteld waarbij ik bij sommige erg moest nadenken! Hier komen de antwoorden:
Jeske [website]
Wat is je lievelings broodbeleg?
Ik neem altijd appelstroop op mijn brood. Hoewel ik heel veel lust neem ik toch altijd dat.

Hoe ziet je ideale zondagochtend eruit?
Heerlijk niksen, misschien dat huishoudelijke klusjes doen, muziekje op of een boek erbij. Hardlopen moet ik weer gaan oppakken als ik me weer wat beter voel. Hetzelfde met Yoga & meditatie.

Wat wil je nog doen, maar durf je tot nu toe niet?
Een rond reis maken of een tragus/tattoo laten zetten. Die laatste 2 dingen gaan nooit gebeuren kan ik je nu al vertellen. Als ik ergens angst voor heb is dat het wel door een eerdere nare/pijnlijke ervaring.

Sisely [website]
Wat is je favoriete kleur?
Blauw en Zwart.

Martine [website]
Wat is het mooiste moment van je dag?
Best wel een lastige vraag. Ik denk als het een beetje schemerig wordt. Lekker op de bank met een dekentje, mok thee, een boek en meestal de kat op schoot of tv kijken liggend naast vriendlief zijn toch wel mooie momenten.

Noelle [website]
Als je zonder problemen zou kunnen verhuizen naar een ander land (zonder je familie achter te laten), waar zou je dan heen willen?
Mijn eerste gedachte is gelijk Griekenland, daar hou ik toch altijd een zwak voor. Maar ik zou toch kiezen voor London. Griekenland is best wel een land wat met veel dingen achterloopt om nog maar te zwijgen over de taal. Ik zou dus graag naar London verhuizen aangezien ik altijd al wat met die stad heb gehad. Alleen aan de andere kant rijden wordt denk ik wel een probleem (^)

Charlotte [website]
Wat maakt jou het meest gelukkig in het leven?
Gezond zijn, echte vrienden hebben met daarbij geweldige ouders en een lieve vriend. Ik heb een baan waar ik het naar m’n zin heb, we hebben samen een mooi huisje en we bezitten een lieve kat. Meer kan ik echt niet wensen voor een gelukkig leven. Verder ben ik lekker mezelf en geniet ik zo veel mogelijk van de dingen in het leven.

Wat zou je doen als je erachter kwam dat je vriend is vreemd gegaan?
Dan is het klaar, over, uit. Heel simpel. Ik weet uit ervaring dat het nooit meer gaat werken met iemand die vreemdgaat. Het vertrouwen is dan geheel weg en dat is toch wel een van de belangrijkste dingen in een relatie.

Rebelgirl [website]
Uhm, als je voor één dag een beroemdheid mocht zijn, wie zou jij dan kiezen?
Pink, Sandra Bullock of Helena Bonham Carter.

Kelly [website]
Ga jij liever naar het strand of liever naar het zwembad als je moest kiezen?
Ik ben dus totaal geen stand-mens. Heel leuk hoor voor op vakantie in het buitenland maar dan zie je mij ook niet de hele dag aan het stand liggen/zitten. Een strandwandeling ben ik wel voor te paaien. Maar geef mij dus maar liever een zwembad.

Hoe ziet jou ideale vakantie eruit?
Cultuur. Mooi hotel. Mooi weer. Mooie foto’s kunnen maken. Relaxen. Souvenirs kopen. Genieten & Lekker eten zijn de steekwoorden voor een ideale vakantie vind ik.

Danielle [website]
Wat vind je van de Lanvin for H&M collectie?
Tsja. Ik vind er dus echt helemaal niets aan. Het woord ‘lelijk’ komt het eerste bij me op. Hoewel ik een grote ‘fan’ ben van H&M is dit echt niet mijn ding.

10 reacties op “Antwoorden FAQ deel 3

  1. Leuke vragen + antwoorden. Appelstroop heb ik echt al jaren niet meer gegeten!! Binnenkort maar weer eens kopen X)

  2. Leuke vragen!
    Ik heb ook een gaatje in m’n oordinges flapje, tragus. Maar ik heb de oorbel eruit gehaald. Het voegt niet voor me 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *