Boeken, film/tv & youtube

HP and the deathly hallows


In dit eerste deel van het laatste Harry Potter boek moeten Harry, Ron en Hermelien op zoek naar de Horcruxes om ze te vernietigen….


Deel 1 begint met Harry, Ron en Hermione, die aan een levensgevaarlijke missie beginnen om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid, ‘de Horcruxes’, te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Dumbledore. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister.

De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen… En ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen… levend.
Ondanks dat ik geen Harry Potter fan ben (en nooit ga worden) was de film beter dan de andere delen. Al met al een gezellige avond gehad met vrienden. (yeah)

Wat vonden jullie van de film? En kijken jullie uit naar het laatste deel? (zoals vriendlief 😉 )

0

12 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *