In dit eerste deel van het laatste Harry Potter boek moeten Harry, Ron en Hermelien op zoek naar de Horcruxes om ze te vernietigen….


Deel 1 begint met Harry, Ron en Hermione, die aan een levensgevaarlijke missie beginnen om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid, ‘de Horcruxes’, te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Dumbledore. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister.

De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen… En ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen… levend.
Ondanks dat ik geen Harry Potter fan ben (en nooit ga worden) was de film beter dan de andere delen. Al met al een gezellige avond gehad met vrienden. (yeah)

Wat vonden jullie van de film? En kijken jullie uit naar het laatste deel? (zoals vriendlief 😉 )

0
12 reacties

12 thoughts on “HP and the deathly hallows

 1. Iris schreef:

  Ik heb hem nog niet gezien! Maar ik vond de trailer er wel tof uit zien, dus wie weet ga ik hem nog bekijken. Ik heb de meeste HP boeken wel gelezen, maar ik ben er niet echt een super fan van.

 2. Eva schreef:

  Ik moet er nog steeds heen. Heb alle films meteen in de bios gezien op de dag dat ze uitkwamen maar nu nog steeds geen tijd gehad jammer genoeg! Ben erg benieuwd 🙂

 3. Kim schreef:

  Ik moet er nog heen!! Ben zo benieuwd..!!

 4. Ann schreef:

  Ik zie naam/email/website nu dubbel haha..

  Maar leuke foto’s!! Ik ben geen fan van Harry en heb nog geen 1 deel gezien en ook niet van plan (^) Doe mij maar lotr

  1. SAS schreef:

   Dat is vreemd, ik zie het gewoon enkel staan?! Vind HP & LOTR beide niets trouwens haha 😛

 5. Kelly schreef:

  Haha vroeger vond ik deze film best eng.. ik denk dat ik hem nog wel eng vind. Heb geloof ik ooit maar deel1 gezien de rest nog niet. Wil ze toch eens allemaal een keer zien! Ook de nieuwe 😛

 6. angelique schreef:

  Ik moet er nog heen, maar ik ben zooo benieuwd!

 7. Jorien schreef:

  Ik heb hem ook gezien ja, en vond hem super. Kijk zeker uit naar het laatste deel!

 8. Olga schreef:

  Ook leuk, die andere man op de foto naast je 😉 (niet je vriend, ik bedoel de 1e foto).

 9. Annet schreef:

  Fijn dat de film leuk was. Ik ben ook wel benieuwd, maar ben er nog niet geweest!

 10. Jeske schreef:

  Ik moet eerst nog even de vorige film zien…

 11. Diana schreef:

  Nog nooit gezien Harry Potter, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *