Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!I want to travel the world..


source

Nu de Kerstvakantie steeds dichterbij komt [al over 1 maand, 1 week en 2 dagen, yeah] ga ik steeds meer nadenken over onze vakantiebestemming van 2011/2012, aangezien we aankomende vakantie lekker 2.5 week thuis blijven. Er zijn namelijk nog zoveel plaatsen en landen waar ik graag (nog) eens heen wil.


Zo wil ik: Athene en andere plaatsen in Griekenland bezichtigen. Mijn hart ligt toch echt bij Griekenland, de Toren van Pisa bekijken in Pisa (Italië), eten in Parijs (Frankrijk) en de stad bezichtigen in het puntje van de Eiffeltoren & naar Het Louvre. De Niagara Falls van dichtbij zien in Ontario (Canada), de Kleine Zeemeermin op de foto vast leggen in Kopenhagen (Denenmarken) en natuurlijk de mooie bergen in Dublin (Ierland) bezoeken voor de ontzettend mooie omgeving en naar Dublin Castle & The Four Courts. Vooral wil ik ooit naar London (Engeland) voor lekker te gaan shoppen en de omgeving daar te zien en naar Riga (Letland) gaan om mijn penvriendin te ontmoeten waarmee ik al ruim 11 jaar schrijf. Een cruise ergens heen maken lijkt me trouwens ook geweldig..

Ja er zijn nog heel wat plekken waar ik graag heen wil, en dit zijn er maar een paar. En of ik overal heen ga valt nog te bezien. En ja ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat ik er nu al naar uit kijk ook al duurt het nog wel een tijdje. Maar, zo heb ik wel iets om over te dromen…

Waarheen zouden jullie (nogmaals) heen willen reizen?

0
Reizen en uitstapjes
Previous Story
Next Story

27 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Ann
  13/11/2010 at 11:24

  Met mijn mama wil ik supergraag een keertje naar Parijs. Ben er vorig jaar met school geweest, en ben meteen mijn hart verloren daar! En ooit wil ik door Italië reizen, van boven naar onder en weer terug.

  Verder zijn mijn vriend en ik over Vietnam aan het nadenken om in de zomer van 2011 naartoe te gaan. En als dat budgettair niet lukt, wordt het de westkust van de USA. En binnen enkele jaren willen we twee maanden naar Nieuw-Zeeland en Australië.

  Kortom: ik wil de wereld zien :D!

 • Reply
  Peet
  12/11/2010 at 12:35

  Heerlijk ,al die vakantiepret!
  Ik zou nog wel een keer naar parijs willen. Geweldige stad is dat! En verder op de verlanglijst: londen, barcelona, praag, berlijn .. .genoeg te doen dus nog 🙂

 • Reply
  Loezju
  12/11/2010 at 12:27

  Mijn hart ligt bij Australië. Prachtig land en zeker voor herhaling vatbaar, ben in 2003 4 weken geweeest. Nieuw-Zeeland, USA en Canada staan nog op het lijstje. Ik ben een steden mens en heb nog genoeg steden in Europa te bekijken.

 • Reply
  Noelle
  11/11/2010 at 15:04

  Elke vakantie is er 1 naar Los Angeles. Ik vind geld uitgeven aan andere landen/steden zo zonde. Best wel verwend :/ Hoewel ik stiekem ook nog wel eens naar Boston zou willen!

 • Reply
  Kelly
  11/11/2010 at 14:01

  Daar heb je helemaal gelijk in! Ik wil ook graag nog wat plaatsen/landen bezoeken. Ook Kopenhagen in Denemarken (ben ook nog nooit in DK geweest) Nog nooit in Parijs geweest en Disney en de eifeltoren wil ik bezoeken (is niet eens zo ver van mij vandaan) Ik wil ook zo graag naar Griekenland maar ik durf niet te vliegen hihi en dat is net als met London. Nu kan ik wel met de boot naar London (haha)en zijn vast nog meer plaatsen.. Rome ofzo. 😉

  Ik ga zo lekker je site eens doorlezen heb weinig blogs bekeken de laatste tijd waar ik niet aan toe kwam. Heb je lekker bij m’n favorieten gezet in m’n browers zodat ik snel naar je site kan gaan! (love) Gaat alles goed met je verder? Liefs xxxx

 • Reply
  Chantal
  09/11/2010 at 16:59

  Je bent nog jong en gelukkig kan het allemaal nog! Alleen het duurt altijd zo lang nog vind je niet 😛

  Ik wil ook nog zoveel zien, als ik dat hier allemaal zou opsommen moet je een heel eind door blijven scrollen hihi X)

 • Reply
  Olga
  09/11/2010 at 16:34

  De waddeneilanden, Londen en Berlijn staan eerst nog op mijn lijstje. Gewoon dichtbij huis beginnen, dan komt de rest van de wereld vanzelf wel 🙂 xx.

 • Reply
  Kim
  09/11/2010 at 12:47

  Ik ben echt gek op Engeland! Al wel geweest, maar zou zo weer heen gaan!

 • Reply
  Mariska
  09/11/2010 at 10:35

  Dat zijn inderdaad veel plaatsen! Als ik echt moet kiezen zou ik kiezen voor Amerika.. Hollywood ofzo .. maarja dat kost een hele hoop geld wat ik niet heb 🙁

 • Reply
  Jorien
  08/11/2010 at 23:41

  Parijs, Londen, Marokko & Algerije (daar liggen hubby zijn roots), China, Maleisië, New York, Praag (again), Zweden, Noorwegen, Oman, Dubai, Indonesië, Zuid Afrika… Ach nog teveel hahaha…

 • Reply
  angelique
  08/11/2010 at 17:03

  Ik heb echt zoveel landen en steden die ik zou willen bezoeken… Parijs, Italie, Griekenland enz enz

 • Reply
  Sandra
  08/11/2010 at 15:40

  Nou, ook ik wil nog zoveel plekken op de wereld zien! Moskou, Ijsland, Letland, Maladiven, cruise door het caribisch gebied, een toer door Amerika, en natuurlijk de grote steden van Europa zoals Londen, Rome, Pisa, Barcelona, Kopenhagen, Praag enzo wil ik allemaal zien. Helaas kost het allemaal veel geld…. 🙁

  Waar ik al wel eens ben geweest: Bodrum, Alanya, Antalya, Marmaris, Bitez, Icmeler en Kundu allemaal in Turkije, Callela en Barcelona in Spanje, Parijs (3x), Newcastle (zo’n cruise..) naar Engeland, Aruba, Curacao, New York, Jamaica, Dominicaanse Republiek en natuurlijk Duitsland en België. Het mag meer worden….

 • Reply
  Anouk
  08/11/2010 at 13:45

  Amerika (ga ik heen), Londen, Griekenland ^^

 • Reply
  Jeske
  07/11/2010 at 21:34

  Parijs, Rome, Londen (derde keer), New York, Indonesië, Barcelona, Kopenhagen, Moskou, nog genoeg plekken die ik wil bezoeken.

 • Reply
  nicole
  07/11/2010 at 18:13

  Ik heb ook nog zoveel landen waar ik naartoe wil:
  Amerika, Italie ( Rome), Griekenland, nog een keer naar Thailand, 3e wereldlanden in Afrika……Maar ja….het is allemaal zo duur…
  En waar we in de zomer van 2011 naartoe gaan….nog geen idee.

 • Reply
  Ann
  07/11/2010 at 17:33

  Mooie lijstje van landen / plaatsen die je nog graag zou willen bezichtigen, sommige staan ook zeker om mijn/onze lijstje! Qua reizen wil ik echt veel, heeeel veeel! hihi (:

 • Reply
  Lief meisje
  07/11/2010 at 17:08

  Wat veel plekken die jullie nog willen bezoeken. Veel succes met uitzoeken.

 • Reply
  Iris
  07/11/2010 at 14:33

  Oeh ja, dat zijn mooie plekken om naar toe te gaan. Ik ga eigenlijk nooit op vakantie maar ik zou wel heel graag een keer naar IJsland willen. Als ik foto’s en filmpjes van dat land zie dan vind ik dat zó mooi!

 • Reply
  justm3
  07/11/2010 at 13:58

  Leuke blog heb je 🙂

  Ik ben verzot op reizen, als ik de lotto win reis ik heel de wereld rond. Ik wil nog graag naar Japan, Cuba, China, Thailand, Jordanië, Zuid-Afrika, Argentinië, nuja, eigenlijk wil ik overal naartoe 😀

  Mijn mooiste reis tot nu toe was naar Guatemala 🙂

 • Reply
  Sharon
  07/11/2010 at 13:49

  Ik wil gewoon heeeeeel graag een keertje oud & nieuw in New York vieren!

 • Reply
  Simone
  07/11/2010 at 13:33

  Oeh mij lijkt bali wel vet (:

 • Reply
  Jessica
  07/11/2010 at 13:11

  Parijs, Amerrrrrika, nieuw zeeland of canada en ik wil ook heel graag een keer naar een land waar het strand zo blauw is als de lucht en waar de zon schijnt en waar het megalekker weer is.. dus 😛

 • Reply
  Diana
  07/11/2010 at 12:55

  Ik zou alle landen willen zien haha. In mijn hele leven ben ik niet verder geweest dan Londen.

 • Reply
  Charlotte 2.0
  06/11/2010 at 20:08

  Van zo’n post word ik vrolijk. Ik heb zoveeeeel zin om na mijn studie een wereldreis te maken. Nu al helemaal mijn vriend voor 10 weken in Australië zit. Ik zou daar ook graag heen willen. Net als Amerika en Indonesië. Want daar is mijn moeder geboren toen mijn opa en oma daarheen waren geëmigreerd. Lekker he? Dromen over vakantie/reizen 🙂

 • Reply
  Esmeralda
  06/11/2010 at 19:29

  Ik zou ook heel graag naar NYC willen! 😀

  liefs xx

 • Reply
  Annet
  06/11/2010 at 17:22

  Hmm dat lijkt mij idd ook wel wat!

 • Reply
  Chantal
  06/11/2010 at 16:12

  New York 🙂 En San Fransisco. Nja, heel Amerika. En ik wil terug naar Londen en Italie 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png