Week 43 in foto’s

Photobucket

Heerlijk met de poes op schoot. Het is een echte knuffelkont en ligt het liefste de hele dag bij je. Erg gezellig, vooral achter de computer. Hoewel het wel een stuk lastiger wordt alles te doen..


Photobucket

Er staat al een tijdje een nieuwe layout online en ik ben druk bezig met frummelen aan mijn weblog. Pagina’s aanpassen of de zijbalk/menubalk.. Heerlijk om lekker creatief bezig te zijn en m’n blog helemaal zo te maken als hoe ik het in m’n hoofd heb.
Update Ik heb hem nu alweer een heel stuk aangepast zoals jullie kunnen zien ๐Ÿ˜‰


Oh zo gezellig om ‘s avonds de kaarsjes op tafel aan te steken. Geeft gelijk heel wat meer sfeer in huis.


Mijn nieuwste, nog te lezen boeken. Heerlijk vooruitzicht om me lekker te begraven in deze verhalen.
Ik denk dat jullie wel kunnen raden welk boek eerst aan bod komt ๐Ÿ˜‰


Mijn nieuwe koeien spaarpot, cute niet? Hierin ga ik #84 van mijn To Do Lijstje behalen. Stop elke dag 1 euro in een spaarpot. Zo kunnen we naast ons ‘rekening-sparen’ ook op deze manier sparen.


Gewonnen op Kiwi’s House. Erg leuk om een keer wat te winnen via een winactie, aangezien ik nooit meedoe en de eerste keer dus gelijk raak was.


Gisteren (met heel veel tegenwind en omrijden door het maken van een brug) naar de Intratuin gereden voor nieuwe plantjes. De andere stonden er een beetje ‘dood’ bij. Ze hadden niet zo heel veel wat in de zon kon of wat ik leuk vond, maar deze zijn het uiteindelijk geworden!

Ja het was een leuke week, ondanks dat ik in het begin van de week behoorlijk ziek ben geweest.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

15 Comments

  1. mooie foto’s

    Mijn kat komt er ook altijd graag bijliggen als ik op de computer aan het werken ben. Of ze komt voor het scherm zitten, niet zo handig ๐Ÿ˜€

  2. Leuk zo’n week in foto’s. Kaarsjes, vind het heerlijk om ze weer aan te hebben. Zoveel gezelligheid met zo’n kleine handeling.

  3. Ahhhhhhh je poes! <3 zooo lief! Zoals je al gelezen had hebben wij sinds woensdag een jong kitten in huis van 8 weekjes. Vandaag zal ik eens foto's plaatsen. Leuk als je kat zo aanhankelijk is he? Die van ons is megaaaa speels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *