VroegΓ’ pc

Vroeger speelde ik vaak games op de computer. Soms zou ik best de oude spellen (die ik hier nog heel braaf heb liggen) graag nog eens willen spelen maar met de nieuwe versie van Windows is dit helaas niet meer mogelijk. Maar oh wat waren ze leuk en ik heb er echt dagen lang achter gezeten.

maar dan in het nederlands


Welke games speelde jullie vroeger vaak?

About the Author

41 Comments

Lindael i

Ik speelde eigenlijk alleen Rollercoaster Tycoon en The Sims. Overigens nog steeds, hoewel ik van RCT veel uitbreidingspakketten heb en ik The Sims 3 doe πŸ˜‰

Reply
Joyce

O dit is zooooo leuk! Ik heb die spellen ook allemaal gedaan! Is die ene die er tussen staat cap en co?? Ik speelde ook skeeper en skito! Ahh echt leuk om dit te zien! πŸ™‚

Reply
Kelly

Oh hou op! Whahaha Roller Coaster Tycoon geweldig had 1e en 2e gedeelte terwijl ik 1 leuker vond zelfs haha. Was er helemaal verslaafd aan. Paar andere ken ik ook. Ik heb ook nog allemaal ouwe PC spellen liggen alleen sommige doen het niet meer op XP πŸ™

Reply
Deborah

Niet op de pc.
Maar wel op de Nintento 8 bit… Ik mis Mario, 1,2, en 3… Kirby, ducktales enz enz.
En van de super Nintendo mis ik Donkey Kong. en het hele simpele race spel : Top Gear…
Ik heb hem niet meer liggen hier. Misschien zou ik eens op markplaats moeten kijken WAHA

Reply
elisse

Put put!!! Put put reist door de tiiiiijjjjd was bangelijk! En ja de Sims daar ben ik nog steeds verslaafd aan.. Zoo tycoon vond ik ook superleuk (in de lijn van Rollercoaster tycoon). Wat een leuk lijstje zeg!

Reply
Lianne

Rollercoaster Tycoon, heb gelijk weer zin om het te spelen nu! En oooh the Sims deed ik ook oneindig. En Freddi Fish!

Reply
Billy

in mijn uitgaanstijd speelde ik graag PacMan
Onze kids hadden op hun spelconsoles ook toffe games, ik speelde liefst de avonturenspellen. Maar de namen ontglippen me nu even…

Reply
Linda

Aaah zo leuk! Ik had altijd een spel van Flipper en Lopaka en ook alle cd’s van Leren met Muntje!

Reply
Susanne

Ooh ik krijg dan helemaal zin om rollecoaster tycoon te spelen. Freddy Fish was ook altijd leuk.

Reply
joten

heu…Doom, Need for speed, X-files, Alladin…
maar echt heeeel vroeger ping-pong, breakout…met groene of gele letters en cijfers nog: commodore 64 denk ik….een i-pod was toen nog met een draaischijf -) πŸ˜›

Reply
Ines

Ooooh leuk πŸ˜€
Als je een windows pc hebt kan je de spelletjes vaak nog altijd spelen door met rechtermuisknop te klikken en bij eigenschappen ergens de modus te kiezen waarin hij runt, kan je 98 en 95 kiezen, misschien eens opzoeken πŸ˜‰ als je ze echt wilt spelen πŸ˜€

Reply
EsZ

Rollercoaster Tycoon is tof! Heeeel vroeger speelde ik altijd Prince of Persia.. Dat vond ik toen ook echt spannend! Hihi..

Reply
Mariska

Ja the Sims heb ik nog steeds en Rollercoaster tycoon ook! haha.. ga ik binnenkort maar weer eens spelen denk ik. ZooTycoon vond ik nooit zo leuk geloof ik.

Reply
bianca

Ik had zo’n spelletje met hondjes en katten vond helemaal geweldig en natuurlijk had ik ook de oude sims aha

Reply
Danielle

FREDDI FISH!! Dat had een vriendinnetje en dat speelden we Γ‘ltijd! Oh en zij hadden ook dat Pink Panther spel! Toen ik was ouders was ook Zoo Tycoon, Roller Coaster Tycoon, The Sims, Theme Hospital, Sim City, Ceasar en Delta Force, haha!

Reply
Nicole

Ik hoopte al dat Freddy de vis ertussen zou staan, haha. Ik speelde dat speel een aantal keer per week, ondanks dat gewoon wist waar ik de dingen kon vinden. Ik was verslaafd!

Daarnaast speelde ik Rayman ook zo vaak mogelijk.

Reply
Nicole

Ik ben nooit echt een gamer geweest hahaha! Ja op de playstation wel auto racen of mario kart met mn neefje maar dat is echt lang lang lang geleden!

Reply
Bodine

Die speelde ik ook allemaal! Pink Panter kon ik op een gegeven moment 3x per dag uitspelen en het ging niet vervelen!

Reply
Laura

Oooh jaaah dat was zo leuk!
Ik deed ook altijd freddy fish, rollercoaster tycoon en zoo. Putt Putt deed ik wel eens bij mijn nichtje want die had dat spel xD En de sims deed ik op een geven momnet ook (heb laatst nog allemaal uitbreidingen gehad van mijn nicht van sims 1 helaas kan windows 7 het niet meer aan :()
Ook deed ik altijd een spel van Pink Panter en die was zooo leuk! Moest je altijd dingen zoeken enzo (http://www.youtube.com/watch?v=1K5Vw-hba_c)

Reply
Serena

Ik ben iets ouder dan jou en was de trotse bezitter van een Commodore 64. Outrun en de Winterspelen waren absoluut mijn favorieten!!!

Reply
Annet

The sims! Dat was mijn favoriet. Ik zat er soms zo lang achter dat ik niet kon slapen of erover droomde haha. Een tijd terug begon ik er weer mee op facebook, maar momenteel doe ik er niets mee. Wel leuk om te zien dat je veel spellen speelde en welke dat dan waren! Ik was ook gek op de lion king πŸ™‚

Reply
Anke

Oh, Freddi the Fish! Dat hadden wij thuis niet, dus dat ging ik altijd bij een vriendinnetje doen πŸ˜‰ Ik speelde vroeger wel veel DOS spelletjes, zoals Mother Goose (heel vroeger, haha), Commander Keen, Crystal, Dangerous Dave, etc. Gelukkig kun je die in principe ook nog spelen met Windows πŸ™‚ Oh en ook spelletjes als Jazz Jackrabbit en Sonic vond ik tof. En zo’n beetje alle sim en tycoon spelletjes, haha. Ik weet wat ik dit weekend weer eens ga doen geloof ik ;p

Reply
Kimberley

Ohja, Freddi Fish & Pajama Sam. Ik herinner ze me nog. Ik had ze ook hihi. Ik speelde ook Rollercoaster en natuurlijk de Sims en ik speelde vroeger ook vaak het spel Caesar IV, je moest hier een stad bouwen in Rome en dit ook onderhouden. Tot op vandaag weet ik nog steeds niet hoe het spel precies werkt hahaha.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *