Sara Kroos – Bries

‘S avonds dus ondanks dat ik ziek was/ben lekker naar Sara Kroos geweest in de Leidse Schouwburg. De kaarten ervoor hadden we al lang van te voren besteld [vorig jaar ergens?] en gelukkig hadden we goede plaatsen. Aangezien ik best klein ben is het best wel naar als een een geweldig groot iemand voor je gaat zitten [wat echt regelmatig voorkomt] Heel irritant, maar gelukkig was dit niet het geval.


Maar wat kan je verwachten van Sara Kroos solo? Bij de Lama’s vond ik haar altijd leuk maar misschien viel ze wel in haar eentje tegen. Vanaf het moment dat ze het podium opliep heb ik gelachen. Wat een heerlijke [herkenbare] humor. Vriendlief had al gezegd dat dit wat voor mij was [aangezien hij deze show ”Bries” al had gezien] maar je weet het maar nooit!

Het enige minpunt [hoewel ze ontzettend goed kan zingen] waren de hoeveelheid liedjes. Van mij had dit wat minder gemogen en aangezien het live is kan ik het niet doorspoelen. Toch heb ik me uitstekend vermaakt. Ik was er ookwel aan toe, aangezien ik al dagen binnen zit [binnen met die mooie weer snik snik] en me de laatste dagen een beetje down voel.

Voor de mensen die mij niet kennen: Ik hou nooit zo van cabaret. Het enige wat ik wel leuk vind is Najib Amhali & Hans Teeuwen & Sara Kroos kan nu dus ook worden toegevoegd aan dit hele kleine top 3tje.

In 1 woord: aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *