#InspirerendGeluk

#InspirerendGeluk Project

Waarom dit vervolg project?
Een vervolg op mijn projectje #plukhetgeluk, een projectje om bewust stil te staan bij je eigen groene gras. Met #InspirerendGeluk gaat het over het stil staan van het gelukkige leven dat je leid of dat je wilt leven. ‘Live life the fullest’ is vast wel een uitspraak die jullie kennen.

EDIT: Denk eraan bij de hashtag de I en G van #InspirerendGeluk als hoofdletter te markeren, anders komt hij niet terecht bij de goede hashtag

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Jeuj! Daar is het eindelijk hoor: het vervolg van mijn project #plukhetgeluk. Ruim 47 bloggers deden mee aan dit project waarbij je stil staat hoe groen je eigen gras wel niet is. Wauw, ik ben er nog steeds super trots op en hoop dat net zoveel mensen enthousiast gaan worden over dit aansluitende project. #PlukhetGeluk liep in Januari en ik vond het eigenlijk wel tijd voor een vervolg. Maar de hoe en de wat, was de vraag. Ik heb er echt maanden over nagedacht tot ineens, de eerste avond van onze vakantie in Centerparcs het gehele idee tot leven kwam. Om 0.30 ’s nachts, toen ik niet kon slapen. Uiteraard even alles in mijn mobiel gezet (om het niet te vergeten) en daarna alles een beetje uitgewerkt in mijn blogboekje.

Ik heb heel lang nagedacht over de naam van het project en uiteindelijk is het #InspirerendGeluk geworden. Hoewel ik veel andere namen in mijn hoofd had was dit allemaal al bezet of de naam van een ander project. Dit is uniek, hetzelfde wat ik wil bereiken met dit project.

Wat is de opzet van dit project?

Wederom bestaat het project uit 5 onderdelen die doorlopen worden door middel van een blogje te maken over het bepaalde onderwerp. Met de invulling en datum dat je begint ben je geheel vrij. Hieronder benoem ik de onderdelen:

1: Passie
Wat is jou passie en waarom is dit het precies?
2. 10 woorden, 10 foto’s
Je krijgt van mij een lijst met woorden, daarbij ga je alleen een foto posten (zonder uitleg)
3. Veranderingen
Beschrijf al je positieve veranderingen die je hebben gemaakt tot de persoon die je nu bent
4. Doen, durf & waarheid
Een vragenlijst in 3 categorieën: doen, durf en waarheid
5: Omgekeerde bucketlist
Beschrijf wat je allemaal al ondernomen hebt en waar je trots op bent
Extra Dag 6: Een leuke winactie voor DEGENE DIE MEE DOEN met het project

Nogmaals je kan altijd aan dit project mee doen: het heeft geen begin of eind datum.
Ik vind het zelf fijn als je de hashtag #InspirerendGeluk gebruikt op social media, want zo kan ik je invulling (makkelijker) terug vinden.

EDIT: Denk eraan bij de hashtag de I en G van #InspirerendGeluk als hoofdletter te markeren, anders komt hij niet terecht bij de goede hashtag

Al mijn posten en invullingen erover kan je hier lezen. Mijn reeks loopt van 12 September tot 17 Oktober. Mijn blogposten komen elke Zaterdag online.

Benieuwd naar de invullingen van degene die mee doen? Kijk op mijn Bloglovin’ (of Twitter) ik geef alle posten een hartje of sterretje/retweet. Deel alles met de hashtag #InspirerendGeluk of laat het me weten als er een post staat zodat ik hem kan toevoegen. Hieronder staat een lijst met alle deelnemers.

Mocht je meer informatie willen ontvangen over de opdrachten dan kan je me een emailtje sturen met als onderwerp #InspirerendGeluk: iliveformydreams@live.nl


Laten we samen sterk staan voor een leven vol geluk!

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

Overzichtje van de deelnemers

als je op de link klikt kom je gelijk bij hun invullingen uit

Morgaine van Mymorgaine
Evelyne van Evelynevergrote
Jenn van jennnsfigments
Sanne van MissSanntje
Diana van Lovely Kiss
Inge van Monsieurmango
Michelle van Kersenbloesems
Esther van Simpelleven
Linda van Leentjegerritdina
Saar van Galabria
Saskia van Versassing
Zosimpelisdangeluk
Jantine van Eccentriclady
Angelique van Sweetsilverlining
Annelies van Oohlala-blahblah vulde de vragenlijst in
Laura van Kleinemomenten
Debby van dehvanhappiness vulde de vragenlijst in
Emmy van zonenmaan vulde de vragenlijst in