You’re my lobster

April 4, 2013

Waarschijnlijk denken de ‘FRIENDS-liefhebbers’ gelijk aan het stukje tussen Rachel & Ross wat Phoebe uitlegt. En daar gaat dit stukje dan ook over.

Phoebe: Come on, you guys. It’s a known fact that lobsters fall in love and mate for life. You know what? You can actually see old lobster couples walkin’ around their tank, you know, holding claws like…

Een ontzettend mooie gedachte dat ze altijd bij elkaar blijven. Vooral in deze tijd waar veel ‘stelletjes’ uit elkaar gaan. Een maatje voor het leven. Of ik geloof in de ware? Ja. Of ik denk dat er maar 1 persoon is voor iemand? Nee.

Ik denk dat er op ieder potje meerdere deksels passen. De ene past wel precies en de andere niet. Of net niet. Het is maar net hoeveel je eraan wil werken om de deksel goed gesloten te krijgen.

Ik heb mijn maatje gevonden. Iemand die mij begrijpt, me accepteert hoe ik ben en er altijd onvoorwaardelijk voor me is. Misschien dat het zo makkelijk ging aangezien we al jaren vrienden waren. Maar ik zou deze tijd met hem voor geen goud hebben willen missen.

Geloven jullie in de ware?

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

21 comments

 • Rianne

  05/04/2013 at 19:05

  Yup, ik geloof in de ware. Ik ben hem alleen nog niet tegengekomen.

 • Michelle @ the World is a Book

  05/04/2013 at 14:26

  Aww mooi stukje. Ik geloof ook dat er meerdere deksels op een potje passen. Het is maar net hoeveel je er aan wilt blijven werken. Al geloof ik ook in de ware, in een maatje, en ik ben nog steeds heel erg blij met hem :) Toch lijkt het wel of er steeds minder mensen zijn die ergens aan willen blijven werken samen en het gauw opgeven.

 • Miranda

  05/04/2013 at 12:23

  Niets gaat vanzelf, ik denk en vind dat je echt samen aan een relatie moet (blijven) werken.

 • Zo simpel is dan geluk

  05/04/2013 at 12:14

  Mooi stukje. Ik kan me helemaal vinden in hoe jij hier over denkt!

 • Jorien

  04/04/2013 at 23:39

  Aah wat een leuk stukje. Ja ik geloof zeker in de ware! <3

 • RenéSmurf

  04/04/2013 at 23:20

  Nee, daar geloof ik niet in, een mens moet het doen met wat het tegenkomt.

 • Wendy

  04/04/2013 at 22:29

  Aaaah :) Lief. Ik kan me wel vinden in jouw idee.

 • Nienke

  04/04/2013 at 21:08

  Hele mooie gedachte! Ik geloof wel in de ware, maar ik denk net als jij dat er meerdere deksels op een potje passen ;)

 • Bianca

  04/04/2013 at 20:55

  ahhh wat lief berichtje hihi

 • Lief meisje

  04/04/2013 at 20:49

  Ja, ik geloof wel in de ware. Maar soms denk ik ook wel eens van een lat-relatie is ook prima. Wel de lusten maar niet de lasten van een relatie.

 • Wanda

  04/04/2013 at 18:41

  Ja, ik geloof er wel in maar ik denk net als jij dat er meerdere deksels mogelijk kunnen zijn, dat het ook afhangt in welke fase van je leven je zit.

 • Marcella

  04/04/2013 at 14:44

  Ik geloof hetzelfde als jij. In de ware, maar ook dat dit meerdere personen kunnen zijn. Als je vriend overlijdt bijvoorbeeld, kan je best opnieuw iemand anders ontmoeten.

 • Kiss & Make-up

  04/04/2013 at 12:16

  Ik geloof in ware liefde en ik heb mijn soulmate gevonden. Ik ben ervan overtuigd dat er nergens iemand rondloopt die mij zo goed kent en die zo goed bij mij past als mijn vriend. En omgekeerd. We horen echt bij elkaar.

 • Yolande

  04/04/2013 at 11:25

  Ik geloof wel dat er een deksel op elk potje past en dat er voor iedereen wel een ware is. Je moet alleen geluk hebben dat je die ook vindt!

 • Deirdre

  04/04/2013 at 10:01

  Ja! Sommige deksels zijn voor even en die passen na een tijdje niet meer. Ik heb mijn ware al gevonden, hij is ook m’n maatje en ik kan niet meer zonder hem.

 • Inge

  04/04/2013 at 09:58

  Daar zeg je het zo, werken aan het goed gesloten houden van het deksel. Soms zit daar toch wel het probleem denk ik…
  Maar ik heb ook mijn maatje gevonden, toen ik 16 was, ook al zei iedereen: zo vroeg, en je vergooit je jeugd… Ik vind van niet, en ik ben nog altijd super happy!

 • Deborah

  04/04/2013 at 09:58

  Ik ben het geloof in de ware een beetje kwijt geraakt sinds mijn laatste relatiebreuk…maar de hoop is er nog wel ;-) dus wie weet, ooit…
  Phoebe is trouwens geweldig in haar uitspraken!

 • Sylvia

  04/04/2013 at 09:29

  Ik geloof inderdaad ook dat er meerdere deksels op een potje passen. Ik heb de afgelopen jaren een paar keer gedacht dat ik dé man had gevonden, maar toch bleek die deksel dan net niet goed te passen. Het is dus inderdaad maar net hoeveel moeite je erin wil stoppen en hoe je je over de minpunten van een ander heen kunt zetten. Leuk blogje, al weet ik niet hoe ik zou reageren als iemand tegen mij ‘You’re my lobster’ zou zeggen ;P

  1. SAS

   05/04/2013 at 08:00

   Ik zou HELEMAAL dubbel liggen :P

 • imfashionstoned

  04/04/2013 at 09:17

  ik denk dat het iets is waar je samen naar toe moet werken! niks gaat vanzelf;)

 • Nicole

  04/04/2013 at 09:03

  Zoals je zelf al een beetje zegt.. De ware kun je maken. Ik geloof erin dat je met iemand een geweldige connectie kunt hebben en dat je wel altijd hard moet blijven werken om die connectie ook te zien.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *