Bedankt voor het bezoeken van Iliveformydreams.com. Wil je meer over mij weten? Op deze pagina vertel ik over mijzelf. Wil je contact met me opnemen? Hieronder lees je op welke manieren dit kan.

 photo mail_zpscioutive.png

Je wilt contact met mij opnemen?
Super leuk dat je in contact met me wilt komen! Ik vind het altijd leuk om digitale post te ontvangen op contact@iliveformydreams.com Je mag me over van alles mailen. Heb je een vraag, wil je meer over een artikel weten, meer over bloggen of wil je gewoon gezellig een kletspraatje maken? Vooral doen. #vindikleuk

Bedrijven
Ben je een bedrijf en wil je dat ik een product test en review? Op de bovenstaande mail kunnen suggesties gestuurd worden voor een samenwerking. Ik sta ook open voor betaalde samenwerkingen. Je kan me altijd emailen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Alvast bedankt voor de interesse in mijn blog. Meer informatie kan je vinden bij Disclaimer & Credits.

Ik doe mijn best alle emailtjes z.s.m. te beantwoorden.
Echter, is bloggen niet mijn fulltime baan. Het kan dus soms even duren voordat ik terug reageer. Ik hoop op begrip.

Ik wil (vrijblijvend) wat opsturen naar je
Wat super leuk! Dat kan altijd, vraag mijn adresgegevens aan via contact@iliveformydreams.com en ik probeer z.s.m. je email te beantwoorden.

 photo quote_zpsdd34bf80.png


Social media waar ik te vinden ben
Via deze kanalen kan je ook altijd contact opnemen. Echter ben ik het beste bereikbaar op mijn mail.
* Bloglovin’
* Instagram
* Twitter
* Pinterest