Protected: Toekomst: Even over dat droomhuis van ons he..

This content is password protected. To view it please enter your password below:

1
Home sweet home
Previous Story
Next Story

25 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png
 • Reply
  Renske
  08/05/2016 at 08:06

  Wauw, dat eerste huis zou ook maar zo het droomhuis van mijn vriend en mij kunnen zijn! Prachtig plekje! Ik vind vooral de tweede woning van de ‘Fundahuizen’ geweldig! Gaaf joh!

  Mijn vriend en ik – eigenlijk vooral ik, haha – kijken ook niet meer dagelijks op Funda. Frustrerend dat er weinig soeps tussen zit. :’) Waarschijnlijk gaan we eerst toch weer huren (wat we tot 1,5 jaar geleden hebben gedaan), zodat we een groter budget hebben als ik ook een baan heb. Een fatsoenlijk gezinswoning op één inkomen is bijna niet te doen in onze omgeving, haha.

  Oooooit hopen we een mooi woonboerderijtje in het buitengebied te bewonen met grote tuin met veel privacy, grote schuur voor mijn vriend zijn hobby’s en lekkere (zwem)vijver. Oh, en geitjes en kippetjes mogen ook niet ontbreken, hihi. Of dat ooit werkelijkheid wordt? Maar hΓ©, dromen mag! πŸ™‚

  Ik hoop voor jullie dat jullie huidige woning spoedig wordt verkocht en jullie op zoek kunnen naar hΓ©t droomhuis! πŸ™‚

 • Reply
  SAS
  07/05/2016 at 08:55

  Wegen privacy redenen die Lianne hieronder aangeeft heb ik deze post beveiligd. I.v.m. het bewust bloggen is het niet de bedoeling dat mensen kunnen vinden waar we willen wonen en in welke prijsklasse we kijken. Ik hoop op begrip! Dank.

 • Reply
  Lianne
  06/05/2016 at 21:30

  Leuk! Ook wij zijn op zoek naar een nieuw huis en hoewel ik het niet wil, kan ik het toch niet laten om elke dag even op Funde rond te snuffelen en weg te dromen. Mijn droomhuis heeft karakter, staat dicht in het centrum van Utrecht en heeft minimaal drie slaapkamers en een tuin. En is dus onbetaalbaar haha πŸ™‚
  Overigens lees ik ik dat je in het kader van bewust bloggen geen links e.d. plaatst. In Google Image kun je echter heel makkelijk naar de bron van plaatjes zoeken en dus met 1 klik achterhalen waar deze huizen staan en wat ze kosten. Geldt ook voor het achterhalen van je adres middels de foto’s van jullie huidige appartement die je eerder plaatste….

  • Reply
   SAS
   07/05/2016 at 08:36

   Dank voor het melden, ik ga dit even aanpassen! Ik had hier zelf naar gekeken maar kwam zelf niet zo snel achter de bron, vandaar dat ik het zo had gelaten.

 • Reply
  zwartraafje
  06/05/2016 at 18:01

  Ik heb het hier misschien al een keertje eerder gezegd maar als tiener was mijn droomhuis zo’n oud herenhuis of een boerderij. Ondertussen ben ik echt heel gelukkig met ons eigen huisje – maar ik merk dat ik nog steeds de neiging heb om iets oudere gebouwen te bewonderen wanneer we er voorbij rijden. Dan fantaseer ik er meteen ook een prachtige bibliotheek bij en vergeet voor het gemak even dat die oude huizen veel te kostelijk zijn in onderhoud.

 • Reply
  Jenn
  06/05/2016 at 13:03

  Ik ben supertevreden met ons huis wat we nu hebben, maar als we de kans krijgen zou ik best in een groot vrijstaand huis willen wonen met veel ruimte. Maar niet in the middle of nowhere. En een balkon, mijn droomhuis heeft absoluut een balkon.

 • Reply
  jackie
  06/05/2016 at 10:08

  dat eerste huis is echt bijzonder…
  Mijn droomhuis, ook al weet ik dat ik woon waar ik nu woon en daar de komende 10-tallen jaren nog zou wonen..
  is een oud klein huisje in het centrum

 • Reply
  Sabine
  06/05/2016 at 06:10

  Oh ja die eerste!! Dat zou ook zomaar mijn droomhuis kunnen zijn! De rest van de huizen komen me opeens heel vreemd voor. Hier zijn dit soort huizen niet en blijkbaar vergeet ik een beetje hoe het er allemaal uitziet daar. Maar die eerste: geweldig gewoon!! Mijn droomhuis staat op een natuurlijke plek, niet onder een vliegroute en niet midden in de stad. Moet nog gevonden worden dus haha πŸ™‚

 • Reply
  Evelyne
  05/05/2016 at 21:24

  Ik droomde als kind altijd van een witte villa met zwembad, maar ondertussen zal ‘k al blij zijn als ‘k een studio’tje voor mezelf kan betalen πŸ˜‰

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  05/05/2016 at 18:40

  De eerste ziet er echt super schattig uit! Wel lastig alleen om in te richten denk ik met die schuine muren. Wel heerlijk om over weg te dromen. Zelf heb ik nog geen droomhuis.

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  05/05/2016 at 16:11

  Oh wauw, dat eerste!

  Ons droomhuis is aan ons ontsnapt.
  Het was wel betaalbaar en niet een zo ver uit de buurt, maar het stond zonevreemd, dus durfde ik niet!

  Ik ben wel erg gelukkig waar ik nu woon! πŸ™‚

  • Reply
   SAS
   06/05/2016 at 15:09

   Zolang je gelukkig bent waar je woont! Dat is het aller belangrijkste. Ga ik denk ik na ruim 8 jaar wel vreemd vinden: een andere woning en omgeving. Ben erg benieuwd!

 • Reply
  Marjolein
  05/05/2016 at 14:59

  O jij verwoord dus mijn funda verslaving, hè.

 • Reply
  Angelique
  05/05/2016 at 14:50

  Wauw, wauw, wauw, die eerste.. super mooi! Ik kan me goed voorstellen dat het wachten je neus uitkomt. Maar dromen mag zeker <3. Ik ben nog opzoek naar een geschikte woning. Oh en ik heb een tag aan je doorgegeven!

 • Reply
  Vivian
  05/05/2016 at 13:13

  Die eerste vind ik mooi, vooral vanwege de serre want daar hou ik echt van!

 • Reply
  Miriam
  05/05/2016 at 12:05

  Ahhh, dat is zΓ³ leuk om te doen! Ik heb laatst zonder intenties de Funda app en nu ben ik echt verslaafd πŸ˜› . Huizen kijken en ons eigen huisje is mijn droom(pje) en ik vind het echt super leuk om huizen van binnen te zien (ik gluur ook altijd naar binnen als ik er langs loop hihi). Leuk leuk!

 • Reply
  Darina
  05/05/2016 at 11:04

  Verstandig dat je het zo doet! Mijn droomhuis? Een huisje in Zuid-Frankrijk in een klein dorpje πŸ™‚

 • Reply
  Amy
  05/05/2016 at 10:50

  Goed dat jullie wachten met kijken tot je een stap verder bent met de verkoop. Een collega van mij heeft dat niet gedaan en die zaten lange tijd met dubbele lasten. Mijn droomhuis? Een vrijstaand huisje met grote tuin in Zweden. πŸ™‚

 • Reply
  Els
  05/05/2016 at 10:38

  ZO te zien ben je je al helemaal aan het verdiepen πŸ™‚ . Maar inderdaad kijken zou ik ook nog niet doen. Deden wij ook niet toen we 2,5 jaar moesten wachten tot de verkoop. Nu woon ik wel in een droomhuis (voor het budget wat we hebben). Maar dromen mag, als ik heel veel geld zou hebben, zou ik een klein boerderijtje willen hebben, dichtbij een stad en genoeg ruimte voor 2 paarden πŸ™‚ .

 • Reply
  Madam Elisa
  05/05/2016 at 09:42

  Wat leuk om zo te zien, ik moet bekennen dat ik niet echt een droomhuis heb. We denken hier ook niet aan verhuizen enz, dus dan krijg je dat ook niet echt denk ik. Al zou ik het heerlijk vinden hutje op de hei. Of in een bos πŸ™‚

 • Reply
  Bente
  05/05/2016 at 09:01

  Inderdaad een verstandige keuze om te wachten met bezichtigen (en kopen) tot jullie huidige huis verkocht is, al kan ik me voorstellen dat je het wachten zat bent. Hopelijk komt er snel een koper!

  Mijn droomhuis, dat is makkelijk! Die hebben we namelijk net gekocht πŸ˜€ En hoewel er heel veel aan moet gebeuren weet ik zeker dat het er prachtig gaat worden. Nog even wachten op de sleutel (zelfs dat wachten vind ik lang duren πŸ˜‰ ), maar dan heb je ook wel wat!

 • Reply
  Lies
  05/05/2016 at 08:43

  Hier ook vaak aan het nadenken over mijn droomhuis de laatste tijd. In mijn hoofd weet ik het al helemaal en zou het liefst bouwen. Nu nog durven.

 • Reply
  Tessa | 52druppels.nl
  05/05/2016 at 08:25

  kan me voorstellen dat dat wachten inmiddels gaat frustreren… ik heb eerlijk gezegd niet zoveel met een huis. wel belangrijk vind ik de plek, de buurtjes en maandlasten waarnaast we lekker kunnen leven.
  hoop dat jullie huis snel verkocht wordt.

 • Reply
  Morgaine
  05/05/2016 at 07:39

  Begrijp en zie ik nu goed dat het eerst huis met appartementen boven je hoofd is? Denk je daar even heel goed over na? Je weet nooit wat je boven je krijgt dan… Hoe mooi het er ook uitziet, ik denk ondertussen al verder, als jij in de tuin zit, voel je je dan bespied door de bovenburen? voel jij je wel vrij genoeg?

  Denk echt heel goed na, mijn droomhuis? Is een vrijstaand huis, met heel veel tuin en misschien weiland eromheen, hahaha zoals het eerste huis wat je laat zien πŸ˜‰

  X

  • Reply
   SAS
   05/05/2016 at 08:29

   Nee dat heb je verkeerd gelezen. (ik heb het ook moeten aanpassen i.v.m. bewust bloggen zodat niet iedereen weet waar we wonen en een woning zoeken) Het zit IN een appartementen complex. Dit is dus de enige eengezinswoning met daaromheen appartementen (zie linker en rechter zijkant op de foto). Wat je op de foto ziet is de woning in zijn geheel, met alle verdiepingen erbij. De tuin zit voor deze woning, dus van de appartementen heb je geen last in je tuin. (zo te zien op de foto’s en plattegronden bij de woning)

   Echter, hebben we alleen de foto’s gezien, deze woningen hebben we (nog) niet bekeken. Kan dus allemaal tegenvallen.

  Leave a Reply

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png