Back home: Yara

January 18, 2010

Zoals jullie weten was vandaag de dag dat Yara gesteriliseerd werd. Toen ze thuis kwam leip ze (uiteraard) erg raar en was een soort ‘dronken’ van de narcose. Ik kwam iets later en vriendlief vertelde me al dat ze al beter liep en wat sneller bewoog. Ze springt zelfs al op lage dingen. Haar hechtingen waren een beetje los gegaan omdat mevrouw op mijn schoot wilde springen op de bank. [niet slim]

Ze ligt nu rustig bij mij op schoot of in haar hangmatje (zie foto’s) om bij te komen. Ze likt zicht de hele avond al, alsof ze zich ‘schoon’ wil likken. Mojo heeft de hele dag, tot aan thuis komt Yara gezocht en naar haar geroepen. Hij was erg verbaast toen ze thuis kwam aangezien ze nu natuurlijk anders ruikt. Ook wil hij telkens met haar spelen wat al een paar keer tot vechten kwam. Ze wil rust, en vandavond gaan we die haar ook geven. We gaan ze appart in een kamer doen zodat ze het lekker rustig heeft. Morgen mag ze weer eten, morgen ben ik lekker een dagje thuis voor haar, gelukkig.

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…

Previous Post Next Post

8 comments

 • Shazz

  26/01/2010 at 10:33

  Ohhh dat is zo zielig he!!! Onze hond was ook compleet van slag en maar piepen en niet rustig willen gaan liggen, zo sneu….

 • Danique

  20/01/2010 at 13:58

  Ik vind dat altijd zo zielig om te zien, als ze weer thuis komen na een narcose. Ik heb dat ook met mijn honden gehad. Dan liepen ze en vielen ze continu om ;).

 • Jeske

  20/01/2010 at 13:22

  Oh hoeft ze niet zo’n kap om dan? Zodat ze er niet aan kan likken? Want dat was wel bij onze hond.

 • Elisa

  19/01/2010 at 15:55

  Oh logies dat ze rust wil, na zo ingreep snap ik dat helemaal…
  Gelukkig is alles goed gegaan. Elker vertroetelen:d

 • Jenny

  19/01/2010 at 14:20

  Weet nog toen mijn poes geholpen was,straalbezopen was ze, viel steeds om en moest een beetje zielig. zo’n zielig gezicht.

 • Saar

  19/01/2010 at 11:00

  Ja logisch dat ze even rust wilt. Gelukkig is het goed gegaan. Vertroetel haar maar.

 • Esmeralda

  18/01/2010 at 20:45

  Goh Xandor heeft helemaal geen last gehad van zijn sterelisatie maar ja misschien is het ook anders bij honden..

  Sterkte ermee!

  liefs (talk)

 • Sabine

  18/01/2010 at 20:43

  He Sas, Als ze te vaak aan der buik zit, trekt ze misschien der hechtingen eruit, dus goed opletten maar dat wist je denk al ;)

  X

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *