Stel je vraag.. #antwoorden {persoonlijk}

November 9, 2014

Wat hebben jullie veel, leuke vragen gesteld bij het blogje Stel je vraag.. Ik had niet verwacht zoveel leuke, creatieve vragen te krijgen. Ik wil jullie heel erg bedanken hiervoor, überhaupt dat ik vragen heb gekregen. Over sommige heb ik echt goed over na moeten denken. Hieronder geef ik alle antwoorden van de persoonlijke vragen. Morgen komen de blog gerelateerde vragen online.

 photo antwoorden_zps1cfce4f9.jpg


Persoonlijke vragen

Angelique & Roxanne stelde de vraag:
Waar zie jij jezelf over 10 jaar?
Ik hoop nog steeds gezond te zijn en gelukkig getrouwd met M. Een eengezinswoning zou leuk zijn net als een vast contract bij een werkgever. Het laatste is geen must maar zou wel erg fijn zijn na al die jaren te blijven plakken. Daarnaast misschien wel een hond. Of een kindje. Over beide heb ik mijn mening wat bijgesteld, zeg nooit nooit.

Jennifer & Natasja stelde de vraag:
Wat zijn jouw dromen (voor de toekomst)?
Eigenlijk is dat een beetje hetzelfde als de vraag hierboven. Gezond & gelukkig zijn toch wel mijn dromen. Daarnaast wat fijne stappen zetten in mijn relatie, zoals een nieuwe woning. Zeker geen must maar een leuk extraatje. Ook heb ik nu wel wat andere toekomst dromen dan een jaartje geleden, ook mede door de crisis. Maar deze laat ik voor nu nog even in het midden, misschien dat ik er later nog eens over blog.

Lies stelde de vraag:
Wat zou je doen als je ‘opeens’ 500 euro zou vinden/krijgen?
Ik zou hem op de spaarrekening zetten haha. Ik ben iemand die graag spaart en dit dan gebruik voor een fijne vakantie of afgelopen keer de grote uitgave voor onze badkamer verbouwing. Als ik het direct zou moeten besteden zou ik gaan winkelen voor kleding & boeken.

Marion & Gaia stelde de vragen:
Je bent écht heel gelukkig met je huidige baan. Wat als je dit werk niet meer zou kunnen doen, wat zou dan je tweede keus zijn? – Wat wilde je vroeger worden en lijkt dat op wat je nu doet?
Ik had 2 dingen die ik graag wilde worden: kraamverzorgende of dierentuinverzorgster. Aangezien voor het laatste geen scholen in de buurt waren en kraamverzorgende, toen ik eenmaal wist wat er allemaal bij kwam kijken, afviel heb ik gekozen om iets met kinderen te doen. Een hele goede keuze want ik ben inderdaad echt heel erg gelukkig met deze baan. Met plezier naar je werk gaan is toch wel echt een grote pré vind ik zelf. Dierentuinverzorgster zou dus een goede 2de keus zijn geweest.

Bianca stelde de vraag:
Welk moment in je leven zou je willen over doen, als dit kon.
Dat is er maar 1. Mijn trouwdag. De dag dat ik echt super gelukkig was en stressloos. Van mezelf ben ik echt een stresskip en van deze dag heb ik echt met volle teugen genoten samen met mijn man. Deze dag, zou ik precies zoals hij liep nog wel een keertje willen over doen.

Evelien stelde de vraag:
Wat staat er op je non-bucketlist? Dus dingen die je absoluut niet wil doen voor je dood gaat.
Er zijn een aantal dingen die ik nooit zou doen. In 2011 schreef ik over 10 dingen die ik nooit zou doen, deze zijn zeker nog van toepassing!

Anneleen stelde de vraag:
Wat is jouw favoriete winkel ?
Ik heb heel wat favoriete winkels. Ik hou van het neuzen in boekenwinkels en qua kleding vind ik Primark & H&M erg fijne winkels. Zeeman vind ik ook erg leuk om soms te neuzen en De Tuinen.

Linda stelde de vraag:
Wat is je favoriete eten?
Ik ben echt dol op Spaghetti. Mét kaas. Daar kan je me nét niet voor wakker maken (want mij moet je gewoon lekker laten slapen).. Maar het scheelt niet veel.

Birte stelde de vraag:
Stel: je mag voor één dag met eender wie ruilen van leven. Voor wie zou je kiezen?
Oei. Moeilijk vraag zeg. Ik heb er lang over nagedacht maar ik denk dat ik lekker mezelf blijf. Ik zou niet weten met wie ik 1 dag zou willen ruilen. Misschien met mijn man, dat lijkt me wel grappig.

Louise stelde de vraag:
Wat is je lievelingsplek in huis?
De huiskamer is mijn favoriete plek. Trots ben ik op mijn grote en gezellige woonkamer. Ik zit er dan ook vaak, achter de laptop, series te kijken of heerlijk met een boek op onze grote hoekbank. Het laatste jaar is er veel veranderd in huis waardoor het een nog fijner plekje is geworden. Ook vind ik als goede 2de plek onze badkamer echt een fijne plek. Lekker lang, en nu groot douche na een lange werkdag vind ik hemels.

Marcella & Michaela stelde de volgende vragen:
Wat is je favoriete feestdag? – Wat zijn jou plannen voor de feestdagen?
Ik vind de Kerst altijd zo’n fijne tijd. Ook fijn dat je dan vrij bent maar de gezelligheid en sfeer eromheen vind ik altijd erg leuk! Ook vind ik onze verjaardag vieren altijd erg leuk met dierbare (wij vieren het altijd samen aangezien we 1 dag na elkaar jarig zijn) Met de feestdagen zijn wij dit jaar waarschijnlijk lekker op vakantie!

Maai stelde deze vragen:
Welk boek heeft jou veranderd?
Er zijn niet echt boeken die me hebben veranderd. Wel zijn er boeken die zeker indruk op me hebben gemaakt. 1 daarvan is het boek van Katie Piper – de littekens van mijn leven. Het waargebeurde verhaal van een vrouw die nu voor haar leven getekend is.

Wat is je mooiste quote en waarom?

 photo pefect_zpsace7b855.jpg
Ik vind dit een hele toepasselijke quote voor het leven. Je moet zelf de slingers ophangen zeggen ze wel eens.

Heb je een motto?

 photo Screenshot_2014-10-18-22-43-48_zpsbc6c23a7.png
(bron)

Michelle stelde de vraag:
Wat is de laatste droom die je je kunt herinneren? Werd je er blij van, of juist niet?
Ik kan me niet meer veel dromen herinneren. Alleen die over mijn werk gaan. Minder, als je dan opstaat en nog een hele dag voor de boeg hebt haha.

Sam stelde de vraag:
Als je een dier zou zijn,.. welk dier zou je dan zijn?
Een kat! Ik vind het echt geweldige dieren. Beetje lui liggen in de vensterbank en niet hoeven werken voor iets. Lijkt me zalig. Ook vind ik eekhoorntjes geweldig, dus die zou ik ook wel willen zijn. Lekker klimmen en klauteren.

Jackie stelde deze vragen:
Je komt op mij over als een mooi, open en vrolijk persoon…
Fijne baan, opgeknapt huisje, op en top gelukkig met je man (hoe gaat het met tom trouwens?)

Dankjewel voor dit lieve compliment! Ik ben inderdaad erg gelukkig met alles en hoop dit zo te houden. Tom is nog steeds aan de kalende kant… Gelukkig valt er nu niet meer uit van zijn blaadjes. Dus fingers crossed.

Nu de echte vraag: je kent ze nog wel die vriendenboekjes van vroeger, met de vraag wat is jouw liefste wens…
wat was die
?? En wat zou die wens nu zijn?
Ik zou niet meer weten wat ik altijd invulde. Voor nu zou mijn grootste wens zijn om gelukkig & gezond te blijven. Lekker cliché dus maar 2 erg belangrijke dingen.

Welk moment zouden jullie graag willen overdoen als dit kon?

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

39 comments

 • Marcella

  11/11/2014 at 21:22

  Leuk om te lezen! Ik vind de feestdagen ook fijn, maar ik heb ook een kerst in Parijs gevierd. Dat zou ik nog best een willen overdoen, erg leuk!!

 • Els

  11/11/2014 at 12:54

  Leuk om te lezen, leuk om meer over je te weten te komen

 • Lies

  10/11/2014 at 20:17

  Leuke antwoorden! Zo leer je iemand wat beter kennen! :)

 • Petra

  10/11/2014 at 20:13

  Wat een leuke vragen en een mooie uitgebreide antwoorden soms. Je quotes zijn prachtig. En een dag overdoen…nee dat hoeft niet.

 • Zwartraafje

  10/11/2014 at 19:56

  Zo’n blogpost is echt wel ideaal om de persoon achter een blog beter te leren kennen én meteen ook een aantal overeenkomsten te ontdekken. Bij dit soort vragen begin ik zelf al snel te filosoferen. Ik vermoed nog steeds dat ‘geluk’ dan het belangrijkste is. Ik ga er dan natuurlijk wel van uit dat die portie geluk er voor zorgt dat je een goede gezondheid hebt en lieve mensen om je heen. Met die 3 zaken kan je waarschijnlijk vrijwel alles aan.

 • Laura

  10/11/2014 at 16:35

  Leuk om weer eens van die vragen te lezen! Ik heb wel meerdere momenten die ik over zou willen doen. Dus echt kiezen kan ik niet..

 • sam

  10/11/2014 at 11:51

  ik denk dat ik ook een kat zou willen zijn, inderdaad lekker lui zijn en doen wat je wilt haha
  leuke antwoorden!

 • Claudia

  10/11/2014 at 00:05

  Leuk om al je antwoorden te lezen :)

 • Regina

  09/11/2014 at 23:10

  Leuk om te lezen hoe jij bepaalde dingen ziet! Er zitten ook vragen tussen waar ik echt even over na zou moeten denken. Wat ik over zou willen doen? De eerste dagen na de geboorte van mijn kinderen. Het waren twee probleembevallingen die eindigden in een keizersnee. Alles was zo overweldigend dat ik het voor mijn gevoel allemaal niet bewust heb meegemaakt.

 • Shanti

  09/11/2014 at 21:11

  Wat leuk om te lezen! En wauw, die quote is écht prachtig. Die ga ik zeker onthouden!

 • Nicky

  09/11/2014 at 18:14

  Leuk om te lezen!

 • Michelle

  09/11/2014 at 17:34

  Leuke vragen en antwoorden! Bij mij staat al heel lang zo’n ask me anything logje op de planning, maar komt er steeds niet van haha. Of ik een moment mocht overdoen… hmm eigenlijk meerdere . Maar ik ben ook wel weer van mening dat je van die momenten leert en ook groeit. Dus nee toch maar niet.

 • Anouk

  09/11/2014 at 14:34

  Wat een hoop leuke vragen heb je gekregen! Ik vind de 2 quotes ontzettend mooi :) xo

 • Wendy

  09/11/2014 at 13:46

  Wat een hoop leuke vragen zeg. Heel leuk om te lezen.

 • Anneleen

  09/11/2014 at 13:21

  Leuk om te lezen! Dankjewel om mijn vraag te beantwoorden! Ik loop ook graag binnen in de H&M. En in de zeeman kijk ik ook graag rond, daar vind je soms van die leuke prulletjes en knutselgerief :) Dat boek van Katie Piper lijkt me heel aangrijpend en indrukwekkend!

 • Wanda

  09/11/2014 at 12:57

  Leuke vragen en ook goed over nagedachte antwoorden! Wat ik over zou willen doen? Eigenlijk niks, als dingen niet zo zijn gelopen als had gemoeten dan zal het wel met een reden zo zijn gegaan en er zijn zoveel leuke dagen geweest dat ik denk dat als je die over gaat doen, dat dan de magie ervan weg is, wat ook weer zonde is natuurlijk…

 • jackie

  09/11/2014 at 12:22

  wat een leuke vragen,
  en heerlijke antwoorden…

 • Laura

  09/11/2014 at 12:08

  Werken in een dierentuin stond ook altijd al op mijn lijstje om te doen. Leuke vragen heb je gekregen!

 • Madelon

  09/11/2014 at 11:59

  Leuk om je een beetje beter te leren kennen!

 • Evelien

  09/11/2014 at 11:52

  Wat een leuke vragen en ook heel leuk om de antwoorden te lezen. Fijne zondag :)

 • Saskia

  09/11/2014 at 11:50

  Wat een boel leuke vragen! En ook mooie eerlijke antwoorden heb je gegeven.

 • Nesrin

  09/11/2014 at 11:44

  Mooie vragen allemaal. Heb leuk gedaan! Een moment overdoen? Nee, denk het niet… Van mijn fouten leer ik en neem ik mee.

  1. SAS

   09/11/2014 at 12:14

   Dat is zeker waar, het heeft je gemaakt tot de persoon die je nu bent. Vandaar dat ik ook zelf mijn trouwdag heb gekozen. Dit wil ik meer overdoen omdat ik het zo’n mooie dag vind, niet omdat ik er wat aan wil veranderen.

 • Nicetobeout

  09/11/2014 at 11:41

  Leuk om je antwoorden te lezen, vind je quotes ook erg mooi.

 • Madeleine

  09/11/2014 at 11:17

  Wauw wat een mooie vragen. Het is echt een mooi artikel gevonden!

 • Bente

  09/11/2014 at 10:52

  Wat een hoop leuke vragen! Grappig om te lezen dat je wat bent bijgedraaid wat betreft eventueel een kindje krijgen, ik kan me nog herinneren dat je daar een jaar geleden nog fel op tegen was!

  1. SAS

   09/11/2014 at 12:05

   Haha ik ben er nooit fel op tegen geweest hoor ;-) Ik wilde alleen echt geen kinderen, als sinds ik 10 ben zeg ik dit. Nu denk ik: misschien wel leuk voor in de toekomst.. Voor mij wel erg grappig concept aangezien ik al ruim 16 jaar zeg dat ik ze niet wil en er nu wat meer voor open sta.

 • Paul

  09/11/2014 at 10:43

  Leuke vragen, en ben benieuwd naar de antwoorden van morgen. Bij het zien van de foto van jullie bruiloft, ben ik toch nieuwsgierig naar welke locatie jullie de ceremonie hebben gehad?

  1. SAS

   09/11/2014 at 12:18

   Dit was in mijn woonplaats die ik even L. noem, aangezien ik toch wat privacy wil op mijn blog :) Was echt een erg mooie trouwlocatie en stadhuis.

 • Joyce

  09/11/2014 at 10:25

  Wat een leuke vragen! En ik ben benieuwd naar wat er qua toekomstplannen is veranderd :)

 • Nathalie

  09/11/2014 at 10:23

  Erg leuk om alle vragen te lezen en natuurlijk de antwoorden
  Liefs Nathalie

 • Simone

  09/11/2014 at 10:12

  Erg leuk om te lezen!

 • Amy

  09/11/2014 at 10:10

  Wat heb je de vragen enorm leuk ingevuld! Een bijzondere manier om je wat beter te leren kennen. Benieuwd naar deel 2!

 • Angelique

  09/11/2014 at 10:10

  Wat een mooie eerlijke antwoorden!

 • Jennn

  09/11/2014 at 09:54

  Leuke vragen en antwoorden. Ik zou soms best een herkansing voor mijn middelbare schooltijd willen, ik zou een hoop dingen anders gedaan hebben.
  Aan de andere kant heeft het me wel gemaakt tot wie ik nu ben, dus misschien is het ook maar beter dat dat niet kan.

 • Bo

  09/11/2014 at 09:45

  Wat een leuk artikel!

 • Marah

  09/11/2014 at 09:19

  Wat een leuke vragen en antwoorden!

 • Marion

  09/11/2014 at 08:58

  Heel mooi artikel. Ontzettend leuk om je zo een beetje beter te leren kennen. Mooie antwoorden heb je gegeven.

 • Anita

  09/11/2014 at 08:25

  Wat een hoop leuke vragen heb je gekregen. Ook ontzettend benieuwd naar de blog antwoorden!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *