4 boeken van mijn wishlist

September 13, 2013

Els Ruiters – Verborgen Verleden
Als er menselijke resten worden gevonden in een tuin in Valenberg, wordt rechercheur Ava van Amstel op de zaak gezet. Samen met haar collega Rob Welsman bijt ze zich vast in dit raadselachtige sterfgeval. Het blijkt een hele klus om de identiteit van het slachtoffer te achterhalen omdat het lichaam zeker twintig jaar in de grond heeft gelegen. Wie heeft het daar begraven en waarom?
Terwijl Van Amstel en Welsman langzaam maar zeker het mysterie ontrafelen, wordt op sinistere wijze duidelijk dat het verleden niet alleen de dader maar ook het duo begint in te halen..


Linda Jansma – Houvast
Nadat haar man Thijs negen maanden eerder is omgekomen bij een auto-ongeluk, heeft dierenarts Anouk van Merwede haar leven met dochter Amy weer op de rit. Maar dan wordt Aart Buringa, een goede vriend van Thijs vermoord en verdwijnt haar broer spoorloos. Als Anouk een verband probeert te leggen tussen deze twee gebeurtenissen ontdekt ze dat Thijs een groot geheim met zich mee het graf in heeft genomen.

SJ Watson – Voor ik ga slapen
Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen opnieuw gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Elke ochtend moet iemand haar vertellen wie ze is. Hierdoor is ze volledig afhankelijk van haar man Ben, met wie ze al tweeëntwintig jaar getrouwd is. Dankzij haar dagboek, dat ze op advies van de dokter bijhoudt, ontdekt ze echter dat Ben haar niet alles vertelt. Voor ik ga slapen van SJ Watson wordt verfilmd door Rowan Joffe met in de hoofdrollen Nicole Kidman en Colin Firth.

Michael Robotham – Zeg dat het je spijt
De vriendinnen Piper en Tash verdwijnen op een gewone zondagochtend. Niemand weet waar ze zijn en de verdwijning houdt het hele land in haar greep. Drie jaar later wordt tijdens de ergste sneeuwstorm in jaren een echtpaar op brute wijze vermoord in de boerderij waar Tash woonde. Een verwarde jongen wordt bij de boerderij opgepakt. Hij zegt dat hij die nacht een meisje heeft gezien dat achterna werd gezeten door een sneeuwman. Psycholoog Joe O’Loughlin gelooft niet dat de jongen schuldig is, zeker wanneer hij kijkt naar de manier waarop de moordenaar te werk is gegaan. Langzamerhand begint hij te vermoeden dat er een verband is met de twee vermiste meisjes. Maar hoe dichter hij bij de waarheid komt, hoe gevaarlijker de zaak wordt.

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

16 comments

 • Diana

  16/09/2013 at 13:44

  Verborgen Verleden en Voor ik ga slapen zijn goeie boeken. Heb je Geraakt van Els al gelezen? Is eerste boek. Verborgen Verleden is deel 2 :)

 • Bo Bea

  15/09/2013 at 00:23

  klinkt alle goed, ik ga Verborgen Verleden en voor ik slapen ga ook op mijn lijst zetten

 • Wanda

  14/09/2013 at 19:54

  Nummer 2,3 en 4 heb ik gelezen en kan ze je zeker aanraden!

 • Renesmurf

  13/09/2013 at 23:42

  Ja, ik denk dat je je daar wel mee gaat vermaken!

 • Lisa

  13/09/2013 at 21:41

  Wat een heftige boeken lees jij allemaal! :P

  1. SAS

   14/09/2013 at 08:59

   Hoe heftiger hoe beter… ;)

 • Jess

  13/09/2013 at 21:41

  Zeg dat het je spijt vond ik een aanrader!

 • An

  13/09/2013 at 20:10

  Houvast en Voor ik ga slapen zijn echt geweldig!

 • Kelly

  13/09/2013 at 17:58

  Ik ben benieuwd! Op mijn wishlist staat nog de ”Inwijding.” serie!

 • Monique

  13/09/2013 at 17:09

  Ik heb er nog geen gelezen. Ze lijken me wel spannend.

 • Marcella

  13/09/2013 at 15:57

  Voor ik ga slapen staat nog in mijn boekenkast. Snel es lezen dus, lijkt me een prachtig verhaal!

 • Cuisine Céline

  13/09/2013 at 15:35

  Je hebt me alvast nog wat inspiratie gegeven!

 • HansDeZwans

  13/09/2013 at 13:37

  Ik ken er geen van, maar misschien zijn het Nederlandse auteurs.

 • Kimberly

  13/09/2013 at 12:02

  Deze gaan ook op mijn ‘to read’ lijstje!

 • Anouk

  13/09/2013 at 11:37

  Ik ben wel benieuwd naar Zeg dat het je spijt. Komen ze allemaal in je boekenkast ;)!?

  1. SAS

   13/09/2013 at 12:05

   Ik hoop van wel ;)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *