Wrong number?!

Een paar weken geleden had vriendlief deze (zie plaatje) Nike Guard Stays (White) besteld online bij een voetbal-site. Helemaal happy ermee want hij zocht deze echt al heel lang. Dit zijn dingen om je scheenbeschermers en sokken op de juiste plek te houden (als ik het verhaal goed heb begrepen). Nou was het rare ervan dat hij ze maar niet binnen kreeg. Hij is dus online zijn pakketje gaan ‘volgen’ en wat bleek? Hij was al afgeleverd aan ons adres en ondertekend, met een andere handtekening en zijn achternaam was verkeerd gespeld. Heel bizar aangezien wij de hele dag ook niet thuis zijn geweest.


Vriendlief is dus gaan bellen naar TNT en de voetbal-site zelf en deze gingen een onderzoek opstarten. Is is natuurlijk de bedoeling het aan de persoon zelf te geven (in dit geval vriendlief) zodat het pakketje zeker op zijn plaats terecht komt. Nou wonen wij in een flat en kreeg ik als ik aan kwam rijden met mijn fiets wel eens de vraag van een postbode met pakketje: ‘Woont u op nummer …’ Het kan dus best zijn dat het deze keer ook is gebeurd, en iemand een handtekening heeft gezet en het pakketje gewoon heeft meegenomen.

Echt een heel vreemd verhaal en het was bizar te zien dat er gewoon een andere handtekening stond. Gelukkig kreeg vriendlief vandaag een nieuw pakketje opgestuurd: een hele goede service dus! Wat er met de andere is gebeurd is nog steeds een raadsel…

9 Comments

 1. Deirdre

  17/08/2009 at 13:29

  Bizar zeg.. (en waarschijnlijk heel aso van je buren!!)

 2. stephanie

  16/08/2009 at 13:23

  wat een raar gedoe joh! Hoop dat dat ons nooit overkomt..

 3. Lnnkz

  16/08/2009 at 12:23

  Dat was gewoon diefstal dus! Lekker irritant, voor hetzelfde geld werkt zo’n webshop niet mee en ben je de klos!

 4. Annika

  16/08/2009 at 11:42

  Oh dat is apart zeg. Wel fijn dat hij nog een nieuw pakketje kreeg, goede service inderdaad!

 5. Shazz

  15/08/2009 at 17:31

  Beter een goede buur dan een verre vriend gaat in dit geval niet helemaal op zo te lezen…

 6. Diana

  15/08/2009 at 17:26

  Lijkt denk ik ook lullig. Ik meen dat als er om een handtekening wordt gevraagd dat je die niet mag afleveren bij de buren. Tenzij de postbode netjes een briefje in je brievenbus doet met de melding dat het bij die ene buren ligt.

  Wel aardig dat je vriend alsnog een pakketje kreeg, super service dus!

 7. Shanti

  15/08/2009 at 16:54

  Echt vaag :S Wij hebbe ook wel es dat ze et bij de buren af geve en geen briefje in de bus doen…laatst lag het zelfs in een andere straat zonder briefje echt heel vaag :S

 8. Sanne

  15/08/2009 at 16:08

  Heel apart.
  Maar wel een goede oplossing, erg vriendelijk!

 9. Chantal

  15/08/2009 at 15:09

  :S, lekker bizar. Lekker opgelet ook van die postbode en niet netjes.

Leave a Reply