Protected: Breathe In

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Married(life)
Previous Story
Next Story

11 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png
 • Reply
  Saskia
  09/03/2012 at 22:55

  Zo herkenbaar! Hier ook een bruiloft aan t plannen.

 • Reply
  Michelle
  07/03/2012 at 16:23

  Het hoeft ook niet perfect te gaan, het is jullie dag. Een dag dat jullie verbind. Enne fouten zijn menselijk he. Lekker van genieten πŸ˜‰

 • Reply
  Ann
  07/03/2012 at 11:17

  Haha nou sterkte de komende tijd, volgens mij gaat dat alleen maar erger worden X)

  Gelukkig heb ik daar geen last van alleen wat zenuwen/stress voor de notaris waar we nog heen moeten voor de huwelijkse voorwaarden. Daar ben ik wel zenuwachtig voor. Doe ik het allemaal goed? Ben ik niks vergeten? Is het voor hem eerlijk maar ook voor mij? Ik heb het niet zo op de kleine lettertjes

 • Reply
  Nicole
  06/03/2012 at 21:05

  Het klinkt stom, maar ik vind het wel even fijn om dit te lezen. OMG, ik leef zo met je mee op dit moment. Voor ons is het over een kleine 3,5 maand zover, en ik ben echt steeds stressiger. Naarmate de weken vorderen, en dus dichter bij de datum komen, begin ik soms echt even mezelf te verliezen.

  Gelukkig hebben wij de fotoshoot voor alles; de ceremonie en het diner. Dus ik sta in ieder geval schoon op de foto’s. Althans, daar ga ik maar vanuit. Het moet wel heel raar gaan allemaal anders, haha.

  Ik wens jou veel sterkte en succes de komende tijd. Ik kan je vertellen uit eigen ervaring; het wordt alleen maar erger met de zenuwen en stress.

 • Reply
  Annet
  06/03/2012 at 19:54

  Je nu al zorgen maken maakt problemen die er wellicht niet zijn. Zonde! Ik herken het wel, maar weet ook dat je je er niet teveel door moet laten meeslepen. Dat bevuilt de voorpret en is zonde!

 • Reply
  Billy
  06/03/2012 at 19:33

  Ach, en wat dan nog als je ietwat morst op je kleedje. Dat kan enkel maar een anekdote worden om later aan je kids te vertellen… πŸ˜‰
  Geen paniek dus, Saskia!

 • Reply
  Diana
  06/03/2012 at 18:21

  Kan mij best vooorstellen dat je de kriebels krijgt.. maar dat komt wel goed hoor!

 • Reply
  Angelique
  06/03/2012 at 15:42

  Het is net of ik dit stukje zelf heb geschreven, haha. Ik begrijp het echt he-le-maal… ik zie altijd beren op de weg. Maar het komt allemaal goed! Het wordt een geweldige dag. De wereld vergaat niet als jij je handtekening vergeet.. er zijn dan genoeg mensen die je kunnen vertellen hoe die is πŸ˜‰

 • Reply
  Nicole
  06/03/2012 at 10:55

  Oh jeeh en je hebt nog 5 mnd dus er komen vast nog wat rampscenario’s erbij..
  Haha.. Maar meis, het zal allemaal meevallen, het wordt vast de mooiste dag van je leven!!

 • Reply
  Bodine
  06/03/2012 at 10:39

  Ik kan begrijpen dat je daar nu de zenuwen van krijg, maar volgens mij zijn die op de dag zelf allemaal weg! Dan ben je zo aan het genieten dat je gewoon vergeet zenuwachtig te zijn!

 • Reply
  Anke
  06/03/2012 at 09:47

  Ai, ik kan me die zenuwen wel een beetje voorstellen. Maar op de dag zelf gaat vast alles goed! Ergens zou het ook wel een beetje gek zijn als je helemaal geen zenuwen had, die horen er bij zulke gebeurtenissen toch ook wel een beetje bij πŸ˜‰ En dat laatste is inderdaad een goede oplossing, haha.

 • Leave a Reply

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png