Trilogie Nora Roberts

May 30, 2009

Mijn nieuwe Engelse boeken van Nora Roberts zijn binnen, een trilogie. Besteld op bol.com. (heerlijke site trouwens) Born in Ice & Born in Shame zijn binnengekomen, nu nog wachten op het eerste boek van de trilogie: Born in Fire. Nora Roberts is echt mijn favoriete schrijfster sinds ik een van haar boeken voor het eerst las.


Sindsdien staat mijn boekenkast vol met Nederlandse en Engelse boeken van Nora Roberts. Het meeste vind ik op Marktplaats of bol.com maar in boekenwinkels snuffel ik ook wel eens rond in de hoop een boek te spotten wat ik nog niet heb. (ter verduidelijking: zie hier wat Nederlandse boeken van haar met beschrijving) Ze schrijft trillers of/en romans.

Eerst even mijn andere (dikke) boek van Harriet Evans (De liefde van haar leven) uitlezen en dat duurt nog wel even. Ten eerste is het een dik boek en ten 2e heb ik de laatste dagen geen tijd gehad. Dit ga ik goedmaken in deze vrije dagen waarin we niets hebben ingepland. Ik kan dus weer even vooruit, en misschien bewaar ik ze wel om te lezen als we naar Kreta gaan!

Update 31.05.09: Born in Flame is nu vandaag ook binnengekomen dus is mijn trilogie compleet.

Trilogie

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…

Previous Post Next Post

6 comments

 • Prinsesje

  02/06/2009 at 13:30

  Ik heb net ook weer een bestelling geplaatst bij Bol.com Ideale site :) het is de maand-van-het-spannende-boek dus dan kun je 3 halen, 2 betalen. Morgen krijg ik ze al binnen. Lezen is zoooo leuk!

 • Elise

  01/06/2009 at 14:58

  Wauw wat een boeken heeft zij. Ik wil graag een spannend boek, thrillerachtig dus ik denk dat ik eens ga neuzen tussen de boeken in de bieb van haar.

  Fijne maandag, Elise

 • Chantal

  30/05/2009 at 20:06

  Ken haar eigenlijk niet. Geen idee wat ze schrijft :)

  Mijn favoriete schrijfster is al jaren Jill Mansell :)

 • Laura

  30/05/2009 at 16:30

  Zo steken we elkaar lekker aan, echt erg! Fijn weekend!

 • Laura

  30/05/2009 at 16:23

  Hihi, heb ze net toch besteld. Je hebt mij overgehaald ;). Heb die eerste gekocht Born in Fire en Vision in White, ben erg benieuwd!!

 • Laura

  30/05/2009 at 13:40

  Heb net ook weer een boek besteld, maar deze zijn dus ook goed. Heb nog nooit wat van haar gelezen. Ben trouwens ook erg benieuwd naar De liefde van haar leven. Hmmm, loop leeg op boeken…hihi! Ken je de site dizzie.nl trouwens al, erg leuk voor boeken verslinders!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *